لیگ ملتها؛ ایران (۱) – آرژانتین (۳)
تیم ملی والیبال مردان ایران در آخرین دیدار خود از سری رقابتهای لیگ ملتها با ارائه یک بازی تماشایی نهایتا نتیجه را ۳ بر یک به آرژانتین واگذار کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ملیپوشان ایران ست سوم این بازی را با نتیجه ۳۲ – ۳۰ به سود خود خاتمه دادند و ستهای اول، دوم و چهارم این دیدار با نتایج ۳۳ – ۳۱، ۲۵ – ۲۳ و ۲۵ – ۱۸ به سود آرژانتین ثبت شد.
ولادیمیر آلکنو سرمربی ایران در برابر آرژانتین میلاد عبادیپور، مسعود غلامی، امیر غفور، میثم صالحی، سیدمحمد موسوی و سعید معروف را از منطقه یک تا شش زمین ایران در حالی ارنج کرد که آرمان صالحی نیز لیبروی تیم ملی بود.
جواد کریمی، صابر کاظمی، محمدرضا حضرتپور، مرتضی شریفی، بردیا سعادت و رضا عابدینی نیز بازیکنانی بودند که در میانه بازی از سوی سرمربی تیم ملی به زمین فرا خوانده شدند و نقش بسزایی در جریان بازی به سود ایران ایفا کردند.
در فاکتورهای امتیازآور؛ پوئن ایران به آرژانتین ۵۹ به ۶۵ در حمله، ۹ به ۱۲ در دفاع روی تور، ۵ به ۳ در سرویس و ۳۳ به ۳۱ در پوئن منفی بود.
میلاد عبادیپور با کسب ۱۵ پوئن، امتیازآورترین بازیکن ایران در این مسابقه نام گرفت. امیر غفور و میثم صالحی (۱۳)، سیدمحمد موسوی (۱۰) و مسعود غلامی (۹) دیگر بازیکنان امتیازآور ایران در آخرین بازی تیم ملی در رقابتهای امسال لیگ ملتها بودند.
اخبار مرتبط
- بازدید رئیس و دبیرکل فدراسیون از اردوی تیم ملی جوانان
- صدور مجوز آغاز فعالیتهای باشگاهی والیبال سالنی/ دستورالعمل تاسیس باشگاههای والیبال به استانها ارسال شد
- برگه گزارش بازیهای روز سهشنبه/جدول ردهبندی/ برنامه بازیها و لیست بازیکنان در روز چهارشنبه
- لیگ ملتها؛ برنامه بازیهای چهارشنبه / ترکیب ایران مقابل آرژانتین
- لیگ ملتها؛ نتایج بازیهای سهشنبه









هوشنگ نیوشا
باسلامی دوباره:ضمن اظهار تاسف از قرار گرفتن ایران درپله ۱۲ امتیازت جدول جهانی لیگ والیبال بعرض میرسانم:که واقعیتهای مبارزاتی رابا شاخصهای رقابت اقتصادی میسنجند؟ بدین معنی که توسعه سیاسی و اقتصادی درخوشبختی و پیروزی ملتها تاثیر بسزایی دارد! که اگر ماهم امکانات ملل اروپایی و امریکایی را داشتیم.یقینا”من روی قهرمانی نژاد اریایی خودمان در کلیه زمینه ها شرط می بندم.ولی افسوس که تبعیضات منطقه ای ما را از موهبت سرافرازی در سکوی بالای جهانی محروم کرده است.خدانگهدار