شکست ایران مقابل پرافتخارترین تیم لیگ جهانی؛ ایران صفر – برزیل ۳
تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ جهانی با نتیجه ۳ بر صفر مقابل برزیل میزبان این رقابتها و پرافتخارترین تیم لیگ جهانی شکست خورد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار لیگ جهانی والیبال در گروه B2 از ساعت ۲۱:۴۰ دقیقه رو در روی برزیل، میزبان این دور از رقابتها حاضر شد و با نتیجه ۳ بر صفر بازی را مقابل پرافتخارترین تیم این رقابتها واگذار کرد.
ملی پوشان ایران در این مسابقه در سه ست متوالی و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۸ بر ۲۶ مغلوب حریف خود شدند.رائول لوزانو که تمام نفرات خود را برای این رقابتها در اختیار نداشت بازی را با ترکیب سعید معروف، شهرام محمودی، میلاد عبادی پور، حمزه زرینی، محمد موسوی، عادل غلامی و لیبرو مهدی مرندی آغاز کرد که این ترکیب در طول بازی دچار تغییر تحولات زیادی شد.
برناردو رزنده هم برونو رزنده، والاس دیسوزا، موریلو اندرس، ریکاردو لوکارلی، لوکاس، ساتکمپ، مورسیو سوزا و لیبرو سرجیو سانتوس هم برای برزیلیها بازی را آغاز کردند.
بهجز آرمین تشکری تمام بازیکنان در این دیدار به بازی گرفته شدند تا گرههای تاکتیکی بازی باز شود اما هنوز خستگی بازیهای انتخابی المپیک و مسافرتهای طولانی تیم لوزانو را در شرایط ایده آل قرار نداده بود.
ایران ست به ست بازی بهتری از خود نشان داد اما برای برد مقابل برزیل قدرتمند و پرافتخار نیاز به هماهنگی بیشتری بود.
سالن تازه افتتاح شدهای که قرار است مسابقات بسکتبال المپیک در آن برگزار شود، میزبان این دیدار بود که ۵ هزار تماشاچی برزیلی تیم خود را از نزدیک تشویق میکردند تا نقش مؤثری در برد تیمشان مقابل ایران داشته باشند. نزدیک به ۳۰ ایرانی هم خود را به محل بازی رسانده بودند و با اینکه تعدادشان بسیار کم بود اما از ابتدا تا انتها ایران را پر شور تشویق میکردند.
لوئیس جراردو ماسیاس از مکزیک بهعنوان داور اول و والتر مچان از پرو بهعنوان داور دوم این دیدار را قضاوت کردند که بازی آنقدر نزدیک دنبال نشد که آنها برای اداره این دیدار بهزحمت بیافتند.
تیم ملی والیبال ایران بامداد شنبه از ساعت ۰۰:۴۵ در دومین دیدار خود رو در روی آمریکا قهرمان لیگ جهانی ۲۰۱۴ قرار خواهند گرفت.
اخبار مرتبط
- اسامی ١٤ بازيكن تيم های شركت كننده در گروه ب يك ليگ جهانی ٢٠١٦
- لیگ جهانی؛ ناظر و داوران ریو معرفی شدند
- المپیک ریو؛ برنامه مسابقات والیبال اعلام شد
- 12 نکته از ایران و برزیل در میدانی به نام والیبال
- 14 نکته از 27 دوره لیگ جهانی









m.mahdavi
Zende bad IRAN
سعیدی
نظر قبلی منو منتشر نکردین ایرادی هم نداره چون اصلا برای دیده شدن روی سایت اونها رو نمینویسم و تنها هدفم از بیان نظرات اینه که در اندازه خودم کمک کنم، هرچند که میدونم همه این حرف ها رو خود مسئولین فدراسیون میدونن اما شاید گفتن ما هم تاثیرشو بیشتر کنه! اومدم بگم از باخت تیم ابدا ناراحت نیستم چون همونطور که قبلا گفتم بخاطر نزدیکی به مهمترین رویداد ورزشی جهان یعنی المپیک نگاه خود من به این دوره لیگ جهانی صرفا آمادگی تیم ملی کشورمون برای آن میدان بزرگ بین المللی است و حتی مهم هم نیست که به سطح ۲ لیگ جهانی سقوط کنیم چون سال بعد میتونیم برگردیم، اما مهمه که نیمکت قوی داشته باشیم.. بااینحال یه چیزی نگرانمون میکنه و اون نوسانات شدید ذهنی و روحی و درنتیجه کیفی بازیکنامون هست که باید تا فرصت هست در همین مسابقات برطرف بشن. یک مسئله بسیار مهم دیگه هم وجود داره که لازمه لوزانو با بچه ها جدی تر برخورد کنه و بیشتر از اون حدی که ولاسکو با بازیکنا ارتباط برقرار کرده بود باهاشون صمیمی نشه! بچه ها تقریبا هیچکدوم از فرامین سرمربی در تکنیکال تایم رو داخل زمین اجراء نمیکنن!.. و یک مسئله بد دیگه اینکه اونها کما فی السابق قدر تک تک امتیازات مسابقه رو نمیدونن و برخی از لحظات مسابقه که از حریف فاصله گرفتن یا خودشون رو بازنده تصور میکنن پوئن ها براشون بی ارزش میشه! این یک رفتار زشت غیرحرفه ای هست که لوزانو باید با جدیت روش کار کنه.
vahid
با سلام
مشکلات تیم ملی
۱- دریافت
۲- نداشتن برنامه برای گرفتن امتیاز
۳- ضعف در زدن سرویس در نقاط که حریف ضعف دارد مثلا گوشه ها (خیلی مهم)
۴-عدم هماهنگی دو پاسور ایران با حمله (خیلی مهم)
۵-سرعت خیلی پایین در شناسایی خواندن دست پاسور حریف
۶-نداشتن بازی های دوستانه متراکم به کشورهای با مسافت زیاد با تمام قوا (خیلی مهم)