قهرمانی نوجوانان جهان ۲۰۲۳ | صحبت‌های آرمین قلیچ‌نیازی؛ مدافع میانی ایران پس از دیدار مقابل فرانسه | ویدئو

ویدئوهای مرتبط

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

دیدگاه کاربران
  1. علی رضا شهیدی

    تیم نوجوانان زیر ۱۹ سال با سر مربیگری آقای وکیلی در مصاف با فرانسه در حقیقت مغلوب دست پاچگی و اشفتگی روحی خود برای یک قهرمانی شد نه مغلوب فرانسه. چرا که تیم‌های دیگر را با وجود سختی آنها، از پیش راه برداشته بود. همانطور که سرویس و دفاع روی تور را باید تمرین کنند، بلکه حتما بر روی استرس و دست پاچگی خود نیز کار کنند. مطمئن هستم اگه دست پاچه نبودند و تمرکز خود را روی ضعفهای حریف می‌گذاشتند،قطعا فاتح می‌شدند. امیدوارم با تسلط به نرم افزار روحی خود در دور مسابقات بعدی موفق شن.

    پاسخ
  2. مجید نوروزی خواه

    سپاس فراوان از شما دلاورمردان تیم خودمون . عزیزان ! کسب مقام دومی در این رقابتها آنهم در بین تیمهای جهانی چیزی از ارزشهای شما کم نمی کند .
    مطمئن باشید در آینده برای تیم بزرگسالان کشورمان با این پتانسیل و تعصبی که در شما سراغ داریم آینده ای درخشان در انتظار شما خواهد بود .

    پاسخ