واتسون: ایران کار را برای نیوزلند سخت کرد
سرمربی تیم ملی والیبال زنان نیوزلند گفت: تیم ایران در ست دوم و سوم سرحال تر بازی کرد و کار را برایمان سخت کرد.
به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملتهای آسیا امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد) به مصاف نیوزلند رفت و سه بر یک پیروز میدان شد.
آدام واتسون سرمربی تیم ملی والیبال زنان نیوزلند درباره این دیدار اظهار کرد: بازی خوبی بود. فکر میکنم ست اول را به خوبی تمام کردیم. اما در ستهای دوم و سوم تیم ایران خیلی خیلی خوب بود و سرحال تر بازی کرد و کار را برای ما سخت کرد. سعی کردیم برای ست چهارم آماده شویم اما ایران کار را تمام کرد و در نهایت میتوان گفت بازی خوبی بود.
وی ادامه داد: ایران قطعا از نیوزلند بهتر بود. در ست دوم ما تمرکز خودمان را از دست دادیم. ایران خیلی خوب بود و پاس های خیلی خوبی هم ارسال می کرد. ایرانیها گزینه های خوبی در پاس استفاده می کردند و خیلی قدرتمند بودند.
واتسون با تاکید بر بازی خوب بازیکنان جوان ایران گفت: سال پیش هم با این تیم بازی داشتیم و تیم ایران خیلی قدرتمند بود. امسال هم قدرت زیادی کسب کردند. مدافع میانی شماره ۹ خیلی فوق العاده بود. دو دریافت کننده قدرتی هم خیلی عالی بودند. شماره ۷۷ هم فوق العاده بود.
اخبار مرتبط
- جام ملتهای آسیا؛ نیوزلند دومین قربانی دختران والیبالیست ایران
- والیبال قهرمانی زیر ۱۹ سال کاوا؛ شاگردان غلامی حریفان خود را شناختند
- والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال کاوا؛ برنامه مسابقات مرحله مقدماتی اعلام شد
- غلامی: برگزاری مسابقات کاوا و رقابتهای جهانی در ازبکستان نکته مثبتی برای ما است
- تقوی: از مسیرتان برنگردید/ همه چیز برای تاریخسازی شما آماده است





احمد
آفرین بر دختران ایران زمین . خدا قوت.