گفتگو

شیخی: والیبال بانوان باید به تلاش های خود ادامه دهد

۱۳۹۵/۱۱/۱۰ - ۲۰:۰۸

بهترین دفاع وسط مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: والیبال بانوان ایران روند رو به رشدی دارد و اگر به تلاش های خود ادامه دهند، روزهای خوبی در انتظار آنان خواهد بود. به گزارش روابط ...

باقرپور: تجربه بسیار خوبی بود

۱۳۹۵/۱۱/۱۰ - ۱۹:۱۶

بهترین دفاع وسط مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: حضور در این رقابت ها تجربه بسیار خوبی برای من و همه بازیکنان ایران بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سودابه باقرپور پس...

برهانی: قهرمانی تقدیم به مردم ایران

۱۳۹۵/۱۱/۱۰ - ۱۹:۱۴

برهانی: قهرمانی تقدیم به مردم ایران بهترین پشت خط زن مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: مردم ایران همیشه حامی والیبال بوده اند و من این قهرمانی را به آنان تقدیم می کنم. به گزارش روا...

گیوه: قهرمانی ایران حاصل تلاش تیمی است

۱۳۹۵/۱۱/۱۰ - ۱۸:۵۶

بهترین دریافت کننده مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: قهرمانی ایران در این رقابت ها حاصل تلاش تیمی و آنالیز خوب کادر فنی است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، زینب گیوه پس از...

کیانی: ملی پوشان ایران حرفه ای بودند

۱۳۹۵/۱۱/۱۰ - ۱۸:۳۶

بهترین لیبروی مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: ملی پوشان ایران در این رقابت ها بسیار حرفه ای عمل کردند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نگار کیانی پس از قهرمانی تیم ایران...

مایدا: هرگز به سطح فنی حریفان نمی اندیشمآینده بسیار خوبی در انتظار والیبال بانوان ایران است

۱۳۹۵/۱۱/۰۳ - ۱۲:۱۷

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان گفت: اولویت نخست برایم تیم ارتقاء فنی تیم ایران است و هرگز به سطح فنی حریفان نمی اندیشم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مایدا چیچیچ در حاشی...

دکتر داورزنی: استویچف یکشنبه آینده به ایران می آیددانش خوب، تجربه ، قدرت رهبری و اعمال قدرت سه رکن مهم انتخاب سرمربی است

۱۳۹۵/۱۰/۲۹ - ۱۴:۱۳

رئیس فدراسیون والیبال گفت: استویچف گزینه هدایت تیم ملی والیبال برای آشنایی با ظرفیت واقعی والیبال ایران، روز یکشنبه هفته آینده به تهران می آید. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...

نشست اضطراری نمایندگان نیروهای مسلح با دکتر داورزنیبازگشت مشروط پارسه تهران به لیگ برتر

۱۳۹۵/۱۰/۱۹ - ۱۹:۵۵

نشست اضطراری مقامات تربيت بدنی نيروهای مسلح با مسىولين فدراسیون واليبال عصر امروز پيرامون موضوع حذف تيم پارسه از ليگ برتر واليبال برگزار شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال،...

غفوری: تورجهانی امسال ۳ ستاره برگزار می شود

۱۳۹۵/۱۰/۱۸ - ۱۵:۲۸

دبيركل سازمان ساحلی فدراسيون واليبال گفت: مسابقات تور جهانی واليبال ساحلی ايران امسال در سطح 3 ستاره برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی فدراسيون واليبال، دومين دوره رقابت‌های ت...