گفتگو

ظریف : تمام سختی ها را برای تحقق رویای ۵۲ ساله تحمل می کنیم

۱۳۹۵/۰۳/۰۴ - ۱۲:۲۱

لیبروی تیم ملی والیبال ایران گفت: به بازی و پیروزی مقابل تیم ملی والیبال چین نیاز داشتیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، فرهاد ظریف، لیبروی تیم ملی والیبال ایران درمورد ...

غلامی: به روزهای اوج نزدیکیم/ عملکرد متفاوتی خواهیم داشت

۱۳۹۵/۰۳/۰۳ - ۲۰:۴۳

سرعتی‌زن تیم ملی والیبال ایران گفت: با توجه به کم شدن فشار تمرینات، ملی پوشان به روزهای اوج نزدیک می‌شوند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، عادل غلامی درمورد شرایط تیم ملی و...

دکتر افروزی: خیال‌مان راحت شد/ شاید محمودی مقابل لهستان بازی کند

۱۳۹۵/۰۳/۰۳ - ۲۰:۳۵

فیزیوتراپیست تیم ملی والیبال گفت: پس از برگزاری تمرین تیم ملی با 16 بازیکن خیال کادر فنی و کادر پزشکی راحت شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دکتر سیامک افروزی درمورد شرای...

غفور: امیدوارم برای بازی با لهستان بهتر شویم

۱۳۹۵/۰۳/۰۲ - ۲۳:۰۶

پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران با اشاره به بازی تدارکاتی با لهستان گفت: امیدوارم رفته رفته به آمادگی بهتری برسیم و با کسب یک نتیجه خوب برابر لهستان مسابقات را با اعتماد به نفس بال...

عبادی پور: به پیروزی برابر یک یا دو تیم فکر نمیکنیم

۱۳۹۵/۰۳/۰۲ - ۱۹:۴۸

دریافت کننده تیم ملی والیبال کشورمان گفت: هدف بزرگی داریم و به پیروزی برابر یک یا دو تیم فکر نمیکنیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میلاد عبادی پور پس از پیروزی تیم ملی و...

موسوی: برد اعتماد به نفس تیمی را بالا می برد

۱۳۹۵/۰۳/۰۲ - ۱۹:۲۷

بهترین مدافع روی تور جام جهانی والیبال بعد از دیدار دوستانه با چین گفت: برد به هر شکل اعتماد به نفس را بالا می برد و بعد از یک سفر طولانی فکر نمی کردم اینقدر شرایط خوبی داشته باشیم...

لوزانو: از همه بازیکنانم راضی هستم

۱۳۹۵/۰۳/۰۲ - ۱۸:۲۹

سرمربی تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی بر چین گفت: از همه بازیکنانم راضی هستم و حالا دو روز وقت داریم تا برای بازی با لهستان آماده شویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبا...

خوش خبر: در شرایط خوبی به توکیو رسیدیم

۱۳۹۵/۰۳/۰۱ - ۲۰:۳۹

سرپرست تیم ملی والیبال ایران با اشاره به بازی تدارکاتی با چین در دومین روز سفر به ژاپن نسبت به برطرف شدن مصدومیت های بازیکنان ابراز امیدواری کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...

ارزیابی دو دیدار تدارکاتی ایران با فرانسه از منظر افشاردوست

۱۳۹۵/۰۲/۲۶ - ۰۰:۴۶

دبیرکل فدراسیون والیبال با بیان اینکه نتایج دو مسابقه تدارکاتی با فرانسه اهمیت ندارد، گفت: این بازی ها 100 درصد از نظر دو موضوع زمانی و فنی برای تیم ملی والیبال ایران مفید بود. به...