گفتگو
عبادی پور: دم همه بچه های تیم ملی گرم!
دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر چین گفت: از خوشحالی نمی توانم هیچ حرفی بزنم دست تک تک مردم ایران را می بوسم و دم همه بچه های تیم ملی هم گرم. به گزارش روابط عم...
فرهاد قائمی: به قولی که داده بودیم، عمل کردیم
دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر چین گفت: فکر می کنم دیگر المپیکی شویم و خوشحالم که به قولی که به مردم داده بودیم، عمل کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...
غلامی در نشست خبری: این موفقیت را به مردم کشورم تقدیم می کنم
ملی پوش والیبال ایران که پس از نمایش فوق العاده خود در بازی با چین به نشست خبری دعوت شده بود، گفت: این موفقیت را به مردم کشورم تقدیم می کنم و می دانم آن ها شاد شدند. به گزارش رو...
سعید معروف: خوشحالم و به همه تبریک می گویممی دانستیم بازی سختی داریم
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی برچین گفت: می دانستیم بازی سختی داریم اما خوشحالم و به همه تبریک می گویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سعید معروف کاپیتان تیم ...
قدردانی رئیس فدراسیون والیبال از توجه و حمایت وزارت ورزش
داورزنی رئیس فدراسیون والیبال با قدرانی از حمایت های وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: حضور دو تن از معاونين وزارتخانه در مسابقات انتخابى المپيك بيانگر اهميتى است كه براى زح...
زرینی: ریو پشت در هتل ماست
دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران با اظهار خشنودی از پیروزی برابر ژاپن گفت: ریو دیگر خیلی نزدیک است و به پشت درب هتل ما رسیده و مردم دعا کنند تا بعد از 52 سال سهمیه بگیریم. به ...
موسوی : یکی از سخت ترین روزهای زندگی ام را پشت سر گذاشتم
سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر ژاپن گفت: یکی از سخت ترین روزهای زندگی ام را زیر بیشترین فشار روانی در این مسابقه تجربه کردم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال،...
عبادی پور: بازی با چین برای ما حیاتی است
دریافت کننده والیبال ایران با اظهار خشنودی از پیروزی بر ژاپن، دیدار فردا مقابل چین را مهم و حیاتی توصیف کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میلاد عبادی پور پس از پیروزی ...
محمودی: هرگز چنین فشاری روی تیم ما نبود به نظرم پیروزی بر چین ما را به ریو می رساند
پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر ژاپن گفت: نمی دانید چه فشار سختی روی تیم ما بود، اما خوشحالم که بردیم و حالا باید برای بازی فردا با چین آماده شویم. به گزارش رواب...