گفتگو

عبادی پور: دم همه بچه های تیم ملی گرم!

۱۳۹۵/۰۳/۱۳ - ۱۲:۵۴

دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر چین گفت: از خوشحالی نمی توانم هیچ حرفی بزنم دست تک تک مردم ایران را می بوسم و دم همه بچه های تیم ملی هم گرم. به گزارش روابط عم...

فرهاد قائمی: به قولی که داده بودیم، عمل کردیم

۱۳۹۵/۰۳/۱۳ - ۱۲:۲۷

دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر چین گفت: فکر می کنم دیگر المپیکی شویم و خوشحالم که به قولی که به مردم داده بودیم، عمل کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...

غلامی در نشست خبری: این موفقیت را به مردم کشورم تقدیم می کنم

۱۳۹۵/۰۳/۱۳ - ۱۲:۲۴

ملی پوش والیبال ایران که پس از نمایش فوق العاده خود در بازی با چین به نشست خبری دعوت شده بود، گفت: این موفقیت را به مردم کشورم تقدیم می کنم و می دانم آن ها شاد شدند. به گزارش رو...

سعید معروف: خوشحالم و به همه تبریک می گویممی دانستیم بازی سختی داریم

۱۳۹۵/۰۳/۱۳ - ۱۱:۲۰

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی برچین گفت: می دانستیم بازی سختی داریم اما خوشحالم و به همه تبریک می گویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سعید معروف کاپیتان تیم ...

قدردانی رئیس فدراسیون والیبال از توجه و حمایت وزارت ورزش

۱۳۹۵/۰۳/۱۲ - ۲۱:۱۹

داورزنی رئیس فدراسیون والیبال با قدرانی از حمایت های وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: حضور دو تن از معاونين وزارتخانه در مسابقات انتخابى المپيك بيانگر اهميتى است كه براى زح...

زرینی: ریو پشت در هتل ماست

۱۳۹۵/۰۳/۱۲ - ۱۸:۲۷

دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران با اظهار خشنودی از پیروزی برابر ژاپن گفت: ریو دیگر خیلی نزدیک است و به پشت درب هتل ما رسیده و مردم دعا کنند تا بعد از 52 سال سهمیه بگیریم. به ...

موسوی : یکی از سخت ترین روزهای زندگی ام را پشت سر گذاشتم

۱۳۹۵/۰۳/۱۲ - ۱۸:۴۰

سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر ژاپن گفت: یکی از سخت ترین روزهای زندگی ام را زیر بیشترین فشار روانی در این مسابقه تجربه کردم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال،...

عبادی پور: بازی با چین برای ما حیاتی است

۱۳۹۵/۰۳/۱۲ - ۱۸:۳۰

دریافت کننده والیبال ایران با اظهار خشنودی از پیروزی بر ژاپن، دیدار فردا مقابل چین را مهم و حیاتی توصیف کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میلاد عبادی پور پس از پیروزی ...

محمودی: هرگز چنین فشاری روی تیم ما نبود به نظرم پیروزی بر چین ما را به ریو می رساند

۱۳۹۵/۰۳/۱۲ - ۱۸:۰۰

پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی بر ژاپن گفت: نمی دانید چه فشار سختی روی تیم ما بود، اما خوشحالم که بردیم و حالا باید برای بازی فردا با چین آماده شویم. به گزارش رواب...