گفتگو

عبادی پور: آرژانتین فشار زیادی آورد، اما برنده بازی ما بودیم

۱۳۹۵/۰۳/۳۰ - ۰۸:۴۵

دریافت کننده تیم ملی والیبال کشورمان گفت: دو تیم فشار زیادی را به هم وارد کردند اما در ست پنجم این ما بودیم که توانستیم برنده باشیم تا پیروزی مهم را کسب کنیم. به گزارش روابط عمومی...

لوزانو: در دو ست تمرکز و انسجام تیمی را از دست دادیمامیدوارم در بازی های تهران، استادیوم 12 هزار نفری پر باشد

۱۳۹۵/۰۳/۳۰ - ۰۸:۱۵

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: اشتباهاتی داشتیم که تمرکز تیم و در ادامه انسجام را از بازیکنان گرفت که در ست پنجم شرایط به وضعیت طبیعی بازگشت. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والی...

ولاسکو: تیم ما باهوش نیست/ شاگردانم باید یاد بگیرندمسابقه اول در المپیک در صعود تاثیر گذار است

۱۳۹۵/۰۳/۳۰ - ۰۷:۳۱

سرمربی تیم ملی آرژانتین گفت: تیم ما در امتیاز آوری باهوش نیست. دیدار ایران و آرژانتین در بازی های المپیک بسیار حساس و تاثیر گذار است. خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی آرژانتین پس از شک...

مباشری: بازی بیش از حد حساس شدبازی به بازی بهتر شدیم و بهتر خواهیم شد

۱۳۹۵/۰۳/۳۰ - ۰۷:۰۹

دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی 3 بر 2 مقابل آرژانتین گفت: حضور ولاسکو روی نیمکت آرژانتین بازی را بیش از اندازه حساس کرده بود اما خدا را شکر توانستیم در ست پنجم به...

محمودی: شرایط سختی را پشت سر می گذاریمخوشحالم با دست پر ریو را ترک می کنیم

۱۳۹۵/۰۳/۳۰ - ۰۷:۱۷

پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی مقابل آرژانتین گفت: بازیکنان شرایط سختی را پشت سر می گذارند اما چاره ای نیست و به دنبال بهترین نمایش هستیم. خوشحالم که با دست پر ریو ر...

سیچلو: تمام تلاشم را می کنم تا ایران عملکرد بهتری داشته باشدروز دشواری مقابل آرژانتین خواهیم داشت

۱۳۹۵/۰۳/۲۹ - ۰۵:۱۳

مربی تیم ملی والیبال ایران بعد از بازی دوم لیگ جهانی گفت: دیدار مقابل آرژانتین برای من سخت خواهد بود اما تمام تلاشم را می کنم تا تیم ایران عملکرد بهتری داشته باشد. به گزارش روابط ...

اندرسون: در سه ست بازی، لحظه ای آرامش نداشتیم

۱۳۹۵/۰۳/۲۹ - ۰۴:۴۹

پشت خط زن تیم ملی والیبال آمریکا بعد از دیدار مقابل ایران گفت: بنظرم ایران تیم خوبی است و رقیب قدرتمندی به شمار می آید و در المپیک هم یکی از رقبای سخت ما خواهد بود. به گزارش روابط...

لوزانو: امروز متفاوت بودیماز اینکه بازی کردیم و جنگیدیم راضی هستم

۱۳۹۵/۰۳/۲۹ - ۰۴:۲۰

سرمربی تیم ملی والیبال گفت: در دیدار مقابل آمریکا از بازی اول بهتر بودیم و از اینکه بازی کردیم و جنگیدیم از بازیکنانم راضی هستم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم ملی وال...

محمودی: هر روز بهتر می‌شویماشتباهاتی داشتیم که به ضررمان شد

۱۳۹۵/۰۳/۲۹ - ۰۳:۴۵

پشت‌خط زن تیم ملی والیبال ایران گفت: در جریان دیدار با آمریکا اشتاباهاتی داشتیم که به ضررمان شد و باختیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، شهرام محمودی درمورد شکست 3 بر یک ا...