گفتگو
قائمی: امیدوارم بازهم بتوانیم دل مردم را شاد کنیم
دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران گفت: امیدوارم در بازیهای بعدی هم بتوانیم پیروز شده و دل مردم را شاد کنیم. فرهاد قائمی پس از پیروزی 3 بر صفر برابر کوبا و ثبت نخستین پیروزی المپ...
کوبیاک: اینجا المپیک است، فقط برد می خواهیم
کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان گفت: اینجا المپیک است و من و تیم لهستان فقط برد می خواهیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میخال کوبیاک در نشست خبری پس از مسابقه تیم های ایر...
موسوی: در المپیک مسابقه آسان نداریم
مدافع تیم ملی والیبال گفت: در بازی های المپیک مسابقه آسان وجود ندارد و باید برابر همه تیم ها با 100 درصد آمادگی به میدان برویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سید محمد موس...
آنتیگا: برای پیروزی بر ایران مجبور بودیم بجنگیم
سرمربی تیم ملی والیبال لهستان گفت: ایران تیم خوبی است و برای پیروزی بر این تیم مجبور بودیم بجنگیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، استفان آنتیگا در نشست خبری پس از مسابقه ت...
لوزانو: اینجا مسابقه والیبال است نه دعوا
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: برای مسابقه والیبال اینجا هستیم نه دعوا، باید جنگ و دعوا را متوقف کنیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رائول لوزانو در نشست خبری پس از مس...
معروف: نمی دانم چرا لهستانی ها از ما متنفر هستند
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: نمی دانم چرا لهستانی ها از ما متنفر هستند و همیشه در مسابقاتی که داریم چنین رفتارهایی انجام می دهند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سعید...
مهدوی: هنوز باور نمی کنم به لهستان باختیم
پاسورتیم ملی والیبال ایران گفت: عملکرد خوبی برابر لهستان داشتیم و باور نمیکنم این مسابقه را باختیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهدی مهدوی درمورد شکست 3 بر 2 برابر لهس...
غلامی: شانس با ما یار نبود
سرعتیزن تیم ملی والیبال ایران گفت: در لحظات حساس بازی مقابل لهستان بخت با ما یار نبود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، عادل غلامی درمورد شکست 3 بر 2 برابر لهستان در دومین ...
سرمربی ایتالیا: ۱۲ بازیکن خوب و توانمند دارم
سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا با بیان اینکه من فرقی بین بازیکنان خود نمی بینم، گفت: هرگز به بازیکنان نیمکت نشین نگاه متفاوت ندارم، زیرا بازیکنان من همه بسیار توانمند هستند. به گز...