گفتگو

سرمربی گلدن شانگهای :دریافت های خوب ایران اجازه نداد برنامه هایمان را اجرا کنیم

۱۳۹۵/۰۶/۰۹ - ۱۹:۴۶

گیونگ شین سرمربی تیم گلدن شانگهای چین گفت : دریافت های خوب بازیکنان تیم بانک سرمایه اجازه نداد ما با سرویس های ریسکی برنامه هایمان را اجرا کنیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...

کارخانه : به دنبال قهرمانی هستیم

۱۳۹۵/۰۶/۰۹ - ۱۸:۲۶

مصطفی کارخانه سرمربی بانک سرمایه گفت :به دنبال نمره 20  قهرمانی هستیم . با اینکه حالا با صعود به فینال ،نمره 18 را گرفته ایم اما کافی نیست. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال...

مایدا: به بازیکنان و اعضای تیمم ایمان دارم

۱۳۹۵/۰۶/۰۹ - ۱۲:۳۵

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران گفت: با وجود اینکه حریفان سرسختی پیش روی ما هستند اما من به بازیکنان و اعضای تیمم ایمان دارم. مایدا چیچیچ در آخرین تمرین تیم ملی والیبال بانو...

میرسپاسی: منتظر عملکرد خوب دختران والیبال هستیمفدراسیون همه امکانات لازم را برای بانوان فراهم کرد

۱۳۹۵/۰۶/۰۹ - ۱۲:۰۱

نایب رییس بانوان فدراسیون والیبال ایران، ضمن ابراز امیدواری از وضعیت ملی پوشان در آستانه اعزام به فیلیپین گفت: همه چیز خوب پیش رفته است و همه منتظر عملکرد دختران والیبال هستیم. ...

دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا: ایران باعث افتخار والیبال آسیا است

۱۳۹۵/۰۶/۰۸ - ۱۶:۳۶

شانریت ونگپرست دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا گفت : تیم ملی والیبال ایران با حضور در جمع هشت تیم برتر والیبال بازیهای المپیک باعث افتخار آسیا شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون و...

جلالی: تیم ما با المپیکی ها در اوج قرار دارد

۱۳۹۵/۰۶/۰۸ - ۱۳:۵۱

علی جلالی پشت خط زن تیم بانک سرمایه گفت : بازی مقابل نماینده ویتنام تمرین خوبی بود. به هر حالا با حضور بازیکنان المپیکی تیم ما در اوج قرار دارد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...

مهدوی :بازی با نماینده ویتنام تمرین خوبی بود

۱۳۹۵/۰۶/۰۸ - ۱۳:۴۵

مهدی مهدوی کاپیتان تیم بانک سرمایه گفت : بازی با ماسکوی ویتنام تمرین خیلی خوبی برای ما قبل از بازی نیمه نهایی بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال،مهدی مهدوی پاسور اول تیم...

کارخانه: ۳۰ در صد راه را آمده ایم/ ۷۰ در صد مانده

۱۳۹۵/۰۶/۰۸ - ۱۳:۲۰

مصطفی کارخانه گفت :« با این پیروزی و صعود به جمع چهار تیم برتر 30 در صد راه را آمده ایم و 70 درصد باقی مانده است.» به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال ، مصطفی کارخانه سرمربی ت...

شفیعی : مقابل چین تاپیه هم مشکلی نخواهیم داشت

۱۳۹۵/۰۶/۰۶ - ۲۳:۳۸

علی شفیعی ، سرعتی زن تیم بانک سرمایه گفت : برای ما اسم تیم ها فرقی ندارد و فردا هم مقابل چین تایپه مشکلی نخواهیم داشت. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، علی شفیعی سرعتی زن ...