گفتگو
مهدوی : امیدوارم مردم خوشحال شده باشند
مهدی مهدوی کاپیتان تیم بانک سرمایه گفت : به خاطر بازیهای نه چندان دلچسب در المپیک، اصلا روحیه خوبی نداشتیم و به این برد نیاز داشتیم. قهرمانی در باشگاه های آسیا خیلی خوب بود و امید...
آنالیزور بانک سرمایه: شناخت خوبی از العربی داریم
علی تاج الدینی آنالیزور بانک سرمایه گفت: جدای از بازیهای قهرمانی باشگاه های آسیا، از دو بازی العربی مقابل تیم ملی ب اطلاعات خوبی در اختیار داریم تا برنامه شکست العربی را برای بازی...
دکتر داورزنی: هدف بعدی چهار تیم برتر جهان استرتبه هفتمی والیبال در جهان، بین رشته های تیمی ایران کم نظر و یا بی نظیر است
رئیس فدراسیون والیبال گفت: رتبه هفتمی والیبال در جهان، بین رشته های تیمی ایران کم نظیر و یا بی نظیر است و قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر جهان هدف بعدی تیم ملی والیبال ایران است. ...
سرمربی گلدن شانگهای :دریافت های خوب ایران اجازه نداد برنامه هایمان را اجرا کنیم
گیونگ شین سرمربی تیم گلدن شانگهای چین گفت : دریافت های خوب بازیکنان تیم بانک سرمایه اجازه نداد ما با سرویس های ریسکی برنامه هایمان را اجرا کنیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...
کارخانه : به دنبال قهرمانی هستیم
مصطفی کارخانه سرمربی بانک سرمایه گفت :به دنبال نمره 20 قهرمانی هستیم . با اینکه حالا با صعود به فینال ،نمره 18 را گرفته ایم اما کافی نیست. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال...
مایدا: به بازیکنان و اعضای تیمم ایمان دارم
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران گفت: با وجود اینکه حریفان سرسختی پیش روی ما هستند اما من به بازیکنان و اعضای تیمم ایمان دارم. مایدا چیچیچ در آخرین تمرین تیم ملی والیبال بانو...
میرسپاسی: منتظر عملکرد خوب دختران والیبال هستیمفدراسیون همه امکانات لازم را برای بانوان فراهم کرد
نایب رییس بانوان فدراسیون والیبال ایران، ضمن ابراز امیدواری از وضعیت ملی پوشان در آستانه اعزام به فیلیپین گفت: همه چیز خوب پیش رفته است و همه منتظر عملکرد دختران والیبال هستیم. ...
دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا: ایران باعث افتخار والیبال آسیا است
شانریت ونگپرست دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا گفت : تیم ملی والیبال ایران با حضور در جمع هشت تیم برتر والیبال بازیهای المپیک باعث افتخار آسیا شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون و...
جلالی: تیم ما با المپیکی ها در اوج قرار دارد
علی جلالی پشت خط زن تیم بانک سرمایه گفت : بازی مقابل نماینده ویتنام تمرین خوبی بود. به هر حالا با حضور بازیکنان المپیکی تیم ما در اوج قرار دارد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...