گفتگو
مایدا: باید این شکست را فراموش کنیمتایلندیها انگیزه زیادی برای پیروزی داشتند
سرمربی تیم والیبال بانک سرمایه گفت: باید شکست مقابل تیم تایلند را فراموش کنیم و از حالا به بازی مقابل چین فکر خواهیم کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال ایران، مایدا چیچی...
شیخی: با پیروزی مقابل کره شمالی تاریخساز شدیم
مدافع تیم والیبال زنان ایران با اشاره به پیروزی تیمش مقابل کره شمالی گفت: تاکنون موفق به شکست دادن تیم کره شمالی نشده بودیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، فرنوش شیخی پس...
مایدا: به بازیکنانم افتخار میکنم
سرمربی تیم والیبال بانوان بانک سرمایه گفت:من به بازیکنانم ایمان دارم و برای داشتن چنین تیمی به خودم افتخار میکنم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مایدا چیچیچ پس از پیروز...
گیوه: به دنبال نمایش خوب در مسابقات هستیم
کاپیتان تیم ملی والیبال بانوان ايران گفت: در تلاش خواهیم بود که در مسابقات جام باشگاههای آسیا نمایش خوبی داشته باشیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، زینب گیوه درباره شر...
علیخانی:در شرایط خوبی به سر میبرمآسیب دیدگی جزیی از زندگی ورزشکار حرفهای است
پاسور تیم ملی والیبال بانوان ایران گفت: هنوز کمی درد دارم اما در شرایط خوبی قرار دارم و میدانم که آسیب دیدگی جزیی از زندگی ورزشکار حرفهای است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والی...
تندروان : شاید المپیک نبود ،آسان تر قهرمان می شدیم
محمدرضا تندروان مربی تیم بانک سرمایه گفت : شاید اگر المپیک قبل از رقابت های قهرمانی آسیا نبود و اتفاقاتش ، تیم بانک سرمایه آسان تر قهرمان می شد.» به گزارش روابط عمومی فدراسیون و...
مهرگان:با کار تیمی قهرمان شدیم
جواد مهرگان مربی تیم بانک سرمایه گفت : قهرمانی معمولا هدف سختی است . اما هدف ما هم از روز نخست شروع کار برای قهرمانی بود و با کار تیمی قهرمان شدیم. به گزارش روابط عمومی فدارسیو...
مایدا: بعد از یک سفر طولانی تمرین خوبی داشتیم
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان گفت: بعد از یک سفر طولانی نخستین تمرین خود را برگزار کردیم و از شرایط تمرین رضایت دارم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مایدا چیچیچ درباره نخس...
سروش: بازیکنان در وضعیت خوبی قرار دارندآسیب دیدگی علیخانی رو به بهبود است
فیزیوتراپیست و پزشک تیم ملی والیبال بانوان وضعیت بدنی و فیزیکی بازیکنان حاضر در اردو را مثبت ارزیابی کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ساجده سروش، فیزیوتراپیست تیم ملی...