گفتگو

مایدا: باید این شکست را فراموش کنیمتایلندی‌ها انگیزه زیادی برای پیروزی داشتند

۱۳۹۵/۰۶/۱۵ - ۱۵:۲۳

سرمربی تیم والیبال بانک سرمایه گفت: باید شکست مقابل تیم تایلند را فراموش کنیم و از حالا به بازی مقابل چین فکر خواهیم کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال ایران، مایدا چیچی...

شیخی: با پیروزی مقابل کره شمالی تاریخ‌ساز شدیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۳ - ۲۱:۱۳

مدافع تیم والیبال زنان ایران با اشاره به پیروزی تیمش مقابل کره شمالی گفت: تاکنون موفق به شکست دادن تیم کره شمالی نشده بودیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، فرنوش شیخی پس...

مایدا: به بازیکنانم افتخار می‌کنم

۱۳۹۵/۰۶/۱۳ - ۲۱:۰۷

سرمربی تیم والیبال بانوان بانک سرمایه گفت:من به بازیکنانم ایمان دارم و برای داشتن چنین تیمی به خودم افتخار می‌کنم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مایدا چیچیچ پس از پیروز...

گیوه: به دنبال نمایش خوب در مسابقات هستیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۲ - ۲۰:۱۴

کاپیتان تیم ملی والیبال بانوان ايران گفت: در تلاش خواهیم بود که در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا نمایش خوبی داشته باشیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، زینب گیوه درباره شر...

علیخانی:در شرایط خوبی به سر می‌برمآسیب دیدگی جزیی از زندگی ورزشکار حرفه‌ای است

۱۳۹۵/۰۶/۱۲ - ۱۹:۱۴

پاسور تیم ملی والیبال بانوان ایران گفت: هنوز کمی درد دارم اما در شرایط خوبی قرار دارم و می‌دانم که آسیب دیدگی جزیی از زندگی ورزشکار حرفه‌ای است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والی...

تندروان : شاید المپیک نبود ،آسان تر قهرمان می شدیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۱ - ۲۳:۴۵

محمدرضا تندروان مربی تیم بانک سرمایه گفت : شاید اگر المپیک قبل از رقابت های قهرمانی آسیا نبود و اتفاقاتش ، تیم بانک سرمایه آسان تر قهرمان می شد.» به گزارش روابط عمومی فدراسیون و...

مهرگان:با کار تیمی قهرمان شدیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۱ - ۲۲:۴۹

جواد مهرگان مربی تیم بانک سرمایه گفت : قهرمانی معمولا هدف سختی است . اما  هدف ما هم از روز نخست شروع کار برای قهرمانی بود و با کار تیمی قهرمان شدیم. به گزارش روابط عمومی فدارسیو...

مایدا: بعد از یک سفر طولانی تمرین خوبی داشتیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۱ - ۱۳:۱۲

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان گفت: بعد از یک سفر طولانی نخستین تمرین خود را برگزار کردیم و از شرایط تمرین رضایت دارم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مایدا چیچیچ درباره نخس...

سروش: بازیکنان در وضعیت خوبی قرار دارندآسیب دیدگی علیخانی رو به بهبود است

۱۳۹۵/۰۶/۱۱ - ۱۳:۳۰

فیزیوتراپیست و پزشک تیم ملی والیبال بانوان وضعیت بدنی و فیزیکی بازیکنان حاضر در اردو را مثبت ارزیابی کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ساجده سروش، فیزیوتراپیست تیم ملی...