گفتگو

مایدا: دختران والیبال ایران کار بزرگی انجام دادند

۱۳۹۵/۰۶/۲۱ - ۰۹:۱۲

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان درباره کسب عنوان پنجمی دختران ایران در آسیا، گفت: شاگردان من کار بزرگی کردند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مایدا چیچیچ بعد از کسب پیروزی ...

گیوه: بازی سختی با فیلیپین داشتیم

۱۳۹۵/۰۶/۲۰ - ۱۶:۲۹

کاپیتان تیم والیبال بانوان بانک سرمایه گفت: فیلیپین تیم بسیار خوبی بود و ما به سختی موفق به شکست دادن این تیم شدیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، زینب گیوه پس از پیروزی...

علیخانى: به اشتباهات خودمان باختیمداورى افتضاح بود

۱۳۹۵/۰۶/۱۹ - ۱۷:۳۸

پاسور تيم واليبال بانك سرمايه گفت: اشتباهات فردى خودمان در ديدار با قزاقستان موجب شكست تيم شد. به گزارش روابط عمومى فدراسيون واليبال، شبنم عليخانى پس از قبول شكست ٣ بر یک تيم بانك...

واحدی: شناخت خوبی از تیم چین تایپه داشتیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۷ - ۱۶:۴۴

مربی تیم والیبال بانک سرمایه گفت: با شناخت و آنالیز خوبی که از تیم چین تایپه داشتیم راهی میدان شدیم و توانستیم به پیروزی برسیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، زهرا واحدی...

برهانی: با تمام توان ظاهر شدیم و به پیروزی رسیدیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۷ - ۱۶:۰۳

بازیکن تیم والیبال بانک سرمایه گفت: برای پیروزی به میدان آمده بودیم و با تمام توان مقابل چین تایپه ظاهر شدیم و به یک برد خوب دست پیدا کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبا...

مایدا: هیچ کس من را مجبور به رعایت حجاب نکرده استاظهار نظر مایدا درباره حجابش در فیلیپین

۱۳۹۵/۰۶/۱۶ - ۱۶:۵۸

در حالی که تیم والیبال زنان ایران با هدایت مایدا چیچیچ، سرمربی اسلوونیایی خود در کشور فیلیپین به سر می‌برد، مایدا از علاقه خود برای داشتن حجاب در تیم ایران سخن گفت. مایدا چیچیچ در...

یو جوئمینگ: پیروزی آسانی مقابل ایران کسب نکردیموالیبال چین شایسته مدال طلای المپیک بود

۱۳۹۵/۰۶/۱۶ - ۱۴:۰۵

سرمربی تیم والیبال بایا ارمی چین گفت:  هرچند در دیدار با بانک سرمایه به پیروزی رسیدیم اما این پیروزی یک برد آسان برای ما نبود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، یو جوئمنیگ،...

صفری: چین قدرتمندترین تیم والیبال جهان است

۱۳۹۵/۰۶/۱۶ - ۱۴:۱۱

سرعتی‌زن تیم والیبال بانک سرمایه گفت: تیم زنان چین قدرتمندترین تیم والیبال جهان است و شکست دادن این تیم کار آسانی نبود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، شکوفه صفری پس از پ...

مایدا: می‌توانستیم تیم چین را شکست دهیم

۱۳۹۵/۰۶/۱۶ - ۱۳:۰۰

سرمربی تیم والیبال بانک سرمایه گفت: تیم من توانایی این را داشت که حریفش را شکست دهد اما فکر می‌کنم بازیکنان از لحاظ روانی به این باور نرسیدند که توانایی شکست چین را دارند. به گز...