گفتگو
ابراز رضایت سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان از اردوی برون مرزی بلغارستان
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش در اردوی برون مرزی بلغارستان گفت: بازیکنان برابر تیم های قدرتمند بدون نگرانی و استرس به میدان رفتند که این موضوع ب...
خسرو ابراهیم: انتخاب کولاکوویچ نتیجه بررسی های فراوان است
عضو هيات رييسه فدراسيون واليبال ايران گفت: انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال بعد از بررسی های فراوان و نشست های کارشناسی انجام شده است. به گزارش روابط عمومی فدراسيون واليبال، دکتر خ...
گردهمایی داوران و ناظران لیگ برتر در آستانه پلی آف
نشست هماهنگی داوران و ناظران لیگ برتری برای مرحله پلی آف لیگ برتر والیبال با حضور دکتر داورزنی سرپرست فدراسیون والیبال برگزار شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مرحله پلی ...
مایدا: برخورد ملی پوشان ایران با شرایط سخت کاملا حرفه ای است
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران با اشاره به مشکلات سالن مسابقات مالدیو و آب هوای این کشور گفت: برخورد شاگردانم با این شرایط سخت کاملا حرفه ای بود. به گزارش روابط عمومی فدراس...
علیخانی: مسیر دشواری پیش رو داریم
ارزشمندترین بازیکن و بهترین پاسور مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: والیبال بانوان ایران مسیر بسیار دشواری پیش رو دارد و تجربه بازی های مالدیو کمک خوبی در این زمینه خواهد بود. به...
شیخی: والیبال بانوان باید به تلاش های خود ادامه دهد
بهترین دفاع وسط مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: والیبال بانوان ایران روند رو به رشدی دارد و اگر به تلاش های خود ادامه دهند، روزهای خوبی در انتظار آنان خواهد بود. به گزارش روابط ...
باقرپور: تجربه بسیار خوبی بود
بهترین دفاع وسط مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: حضور در این رقابت ها تجربه بسیار خوبی برای من و همه بازیکنان ایران بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سودابه باقرپور پس...
برهانی: قهرمانی تقدیم به مردم ایران
برهانی: قهرمانی تقدیم به مردم ایران بهترین پشت خط زن مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: مردم ایران همیشه حامی والیبال بوده اند و من این قهرمانی را به آنان تقدیم می کنم. به گزارش روا...
گیوه: قهرمانی ایران حاصل تلاش تیمی است
بهترین دریافت کننده مسابقات انتخابی آسیای مرکزی گفت: قهرمانی ایران در این رقابت ها حاصل تلاش تیمی و آنالیز خوب کادر فنی است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، زینب گیوه پس از...