گفتگو

میکاکاپ / شریف: انتظار این شکست را نداشتیم

۱۳۹۵/۱۱/۲۹ - ۱۲:۱۰

بازیکن تیم والیبال ساحلی قطر گفت: انتظار نداشتیم مقابل تیم روسیه متحمل شکست شویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، یونس شریف ، ملی‌پوش تیم والیبال ساحلی قطر پس از شکست در ...

میکاکاپ / فراپیچینی: داوران ایران مستعد و دقیق هستند

۱۳۹۵/۱۱/۲۹ - ۱۱:۴۸

داور ایتالیایی حاضر در مسابقات تور جهانی والیبال ساحلی گفت: من در این مسابقات با داوران ایرانی کار کردم و به این نتیجه رسیدم که آن‌ها مستعد، پرتلاش و با دقت هستند. به گزارش رواب...

میکاکاپ / ریچارد: پوشش خبری تور جهانی بسیار گسترده است

۱۳۹۵/۱۱/۲۹ - ۰۹:۴۴

رییس ارتباطات فدراسیون جهانی والیبال گفت: پوشش خبری مسابقات تور جهانی توسط رسانه‌های ایرانی و غیرایرانی بسیار گسترده است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ریچارد بیکر ، مد...

میکاکاپ/مونسان: در تلاش هستیم کیش پایگاه والیبال ساحلی ایران شود

۱۳۹۵/۱۱/۲۸ - ۱۸:۳۴

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در تلاش هستیم تا کیش را به عنوان پایگاه والیبال ساحلی ایران انتخاب کنیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، علی اصغر مو...

میکاکاپ / سالمی: با حریف سختی روبه‌رو بودیم

۱۳۹۵/۱۱/۲۸ - ۱۸:۲۲

بازیکن تیم والیبال ساحلی ایران گفت: استرالیا قهرمان آسیا است و در این مسابقه با تیم سرسختی روبه‌رو بودیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، بهمن سالمی پس از شکست تیمش در دی...

میکاکاپ/رئوفی: وزش باد روی عملکرد ما تاثیر گذاشت

۱۳۹۵/۱۱/۲۸ - ۱۷:۰۰

ملی پوش والیبال ساحلی ایران گفت: در دیدار ما برابر استرالیا باد مهمان ناخوانده مان بود و روی عملکردمان تاثیر گذاشت. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رحمان رئوفی، ملی پوش و...

میکاکاپ/سیچلو: والیبال ساحلی یکی از رشته‌های جذاب دنیاست

۱۳۹۵/۱۱/۲۸ - ۱۵:۳۱

سرمربی تیم ملی والیبال امید ایران گفت: تصور من این است که میزبانی از مسابقات تور جهانی به پیشرفت والیبال ساحلی ایران کمک می‌کند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون  والیبال ، خوان سی...

میکاکاپ / وکیلی: به بی‌تجربگی‌مان باختیم

۱۳۹۵/۱۱/۲۸ - ۱۴:۳۴

بازیکن تیم ملی والیبال ساحلی ایران گفت: از لحاظ فنی چیزی از آلمان کم نداشتیم و تنها به بی تجربگی باختیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، آرش وکیلی ، ملی‌پوش تیم والیبال س...

میکاکاپ / شوئمن: تصور نمی‌کردم کارمان مقابل ایران انقدر سخت باشد

۱۳۹۵/۱۱/۲۸ - ۱۴:۱۱

بازیکن تیم والیبال ساحلی آلمان گفت: : برای نخستين بار است كه با يك تيم ايرانی بازی كردم اما واقعا تصور نمی كردم اينقدر كارمان سخت باشد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، لو...