گفتگو
نظریافشار: نمایش خوبی در لیگ جهانی خواهیم داشتهر امتیازی که بتوانم به تیم ملی کمک کنم، در خدمتم!
دریافت کننده تیم ملی والیبال گفت: اردوی برون مرزی تیم ملی والیبال روند رو به رشدی دارد و فکر میکنم ملیپوشان در لیگ جهانی نمایش خوبی داشته باشند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون ...
کوبیاک: بازی با ایران همیشه لذتبخش استبرخی بازیکنان ایران نمایش خیره کنندهای دارند
کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان گفت: مسابقه با ایران همیشه برای بازیکنان لهستان لذت بخش است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، «میخال کوبیاک» پس از دیدار تدارکاتی و دوستانه ...
سید: تمام تلاش خود را برای آمادگی در لیگ جهانی خواهیم کردبازی تدارکاتی برای همین است/ نقاط ضعف مان را شناسایی کردیم
مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران گفت: دو هفته تا آغاز لیگ جهانی زمان داریم و در این مدت تمام تلاش خود را برای آماده سازی کامل انجام خواهیم داد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...
دی جیورجی: بازیکنان ایران در امتیازهای حساس تمرکز خوبی داشتندعملکرد ایران در دفاع خوب بود
سرمربی تیم ملی والیبال لهستان گفت: بازیکنان ایران در دفاع خوب بودند و در امتیازهای حساس نیز تمرکز مناسبی داشتند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، «فردیناندو دی جیورجی» پس ...
غفور: بازی با لهستان برایمان مفید بودمقابل تیمهای بزرگ باید خودمان را محک بزنیم
پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران گفت: لهستان یکی از تیمهای قدرتمند جهان است و مسابقه تدارکاتی با این تیم برای بازیکنان ایران مفید است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، امی...
محمدی: تیم ملی جوانان در چند جبهه میجنگد
سرپرست تیم ملی والیبال جوانان با اشاره به حاشیه های ایجاد شده از سوی کشور آذربایجان گفت: تیم ایران در مراحل نیمه نهایی و نهایی بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در چند جبهه با حریفان...
لاهوتی: تماشاگران انرژی مثبتی به تیم ایران می دهند
مربی تیم ملی والیبال جوانان گفت: ایرانیان مقیم باکو و تماشاگران خونگرم مسابقات والیبال تیم ایران انرژی مثبتی به بازیکنان می دهند که در موفقیت ملی پوشان تاثیر گذار است. به گزارش رو...
عطایی: مسابقه با الجزایر و ترکیه محک جدی برای بازیکنان بود
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان گفت: دو دیدار اخیر بازیکنان با تیم های الجزایر و ترکیه محک جدی برای آماده سازی آنان بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، بهروز عطایی پس از صعو...
اسفندیار: این پیروزی را به مردم ایران تقدیم می کنم
بازیکن تیم ملی والیبال جوانان گفت: پیروزی برابر ترکیه و صعود به دیدار نهایی را به مردم خوب ایران تقدیم می کنم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، امیرحسین اسفندیار بعد از پیرو...