گفتگو
سلطانی فر: برای آینده والیبال نگرانی نداریم
وزیر ورزش و جوانان گفت: برای آینده والیبال نگرانی نداریم، زیرا سیستم این رشته ورزشی قوام مدیریتی خوبی دارد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مسعود سلطانی فر افزود: والیبال و...
عطایی: ایران در سخت ترین گروه قرار دارد
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: تیم ایران در مسابقات قهرمانی جهان در سخت ترین گروه قرار دارد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، بهروز عطایی درمورد شرایط تیم ملی وا...
ولاسکو: مسابقه با ایران خیلی سخت بود
سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین با بیان اینکه مسابقه سختی برابر ایران داشتیم، گفت: از این ناراحتم که می توانستیم ببریم، اما باختیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، خولیو ...
معروف: معنوی نژاد به تیم خیلی کمک کرد
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: محمد جواد معنوی نژاد در دیدار با آرژانتین خیلی به تیم کمک کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سعید معروف پس از پیروزی سه بر دوی ایران ...
کولاکوویچ: تماشاگران در لحظات حساس کمک زیادی کردند
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: تماشاگران در لحظات حساس مسابقه با آرژانتین کمک بسیار زیادی به تیم ایران و کسب این پیروزی کردند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ایگور کولا...
کاپیتان آرژانتین: ایران یک پاسور عالی و درجه یک دارد
کاپیتان تیم ملی والیبال آرژانتین گفت: والیبال ایران یک پاسور عالی و درجه یک دارد که در ست پنجم نقش مهمی در پیروزی ایران داشت. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دمیان گونزال...
سرمربی صربستان: از کسب سه پیروزی متوالی در تهران خوشحالم
سرمربی تیم ملی والیبال صربستان گفت: در هفته دوم لیگ جهانی و در مسابقات تهران سه پیروزی متوالی به دست آوردیم و از این موضوع خیلی خوشحالم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نیک...
سرمربی بلژیک: از هفته دوم لیگ جهانی درس های زیادی گرفتیم
سرمربی تیم ملی والیبال بلژیک گفت: از هفته دوم لیگ جهانی در تهران درس های زیادی گرفتیم و امیدوارم در هفته سوم از آنها بهره ببریم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ویتال هین...
سرمربی صربستان: در ست چهارم شاگردانم به من امید دادند
سرمربی تیم ملی والیبال صربستان گفت: از عملکرد شاگردانم در مسابقه با ایران به ویژه در ست چهارم راضی هستم، زیرا آنان به من امید دادند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نیکول...