گفتگو
تقیزاده: حریفمان را دست کم گرفتیماز خجالت نمی توانیم در چشمان سیچلو نگاه کنیم
کاپیتان تیم ملی والیبال امید ایران گفت: بزرگترین درسی که شکست مقابل اندونزی به ما داد این بود که هرگز حریف مان را دست کم نگیریم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رحمان تقی...
سیچلو: این شکست، همان تجربهای بود که به آن رسیدیماز همان ابتدا گفته بودم براى يادگيرى و كسب تجربه به اين مسابقات آمده ایم
سرمربی تیم ملی امید ایران گفت: از همان ابتدا گفته بودم براى كسب تجربه و يادگيرى به اين مسابقات آمديم. اگر تیم ما برای قهرمانی برنامهریزی کرده و به اندونزی آمده بود، من مسئولیت شکس...
خوش خبر: جریمه بسیار سنگینی در انتظار غلامی خواهد بود
سرپرست تیم ملی والیبال گفت: جریمه بسیار سنگینی در انتظار عادل غلامی است و شاید از تیم ملی کنار گذاشته شود. به گزارش روابط عمومی فدراسيون والیبال، امیر خوش خبر درباره اتفاق رخ دا...
سامسول: بازی سختی را با پیروزی تمام کردیم
سرمربی تیم ملی والیبال اندونزی گفت: بازی بسیار سختی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و این برای ما و مردم اندونزی بسیار خوشحال کننده است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سامسول...
کولاکوویچ: بازیکنی که تاخیر داشته باشد، نمیتواند وارد تمرین شودبرای قهرمانان قارهها جوانگرایی خواهم کرد/ ترکیه بهترین حریف موجود برای مسابقه تدارکاتی بود
سرمربی تیم ملی والیبال ایران، گفت: پیدا کردن حریف تدارکاتی در حال حاضر مشکل است زیرا تیم ها درگیر مسابقات هستند و به همین دلیل بازی با ترکیه در شرایط فعلی بهترین گزینه موجود است. ...
جواهری: یاد گرفتیم پس از شکست چگونه به بازی بازگردیم
دریافتکننده تیم ملی والیبال امید ایران گفت: از سیچلو و دستیارانش یاد گرفتهایم که چطور بعد از شکست از لحاظ فنی و روانی به بازی برگردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، س...
حمودی: با سرویس خوب استرالیا را آزار دادیم
پاسور تیم ملی امید والیبال ایران گفت: در دیدار مقابل استرالیا، سرویسهای خوبی زدیم و بعد با دفاع و توپگیری آنها را تحت فشار قرار دادیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ...
نیتن: ایران نمایش بهتری نسبت به تیم ما داشت
کاپیتان تیم ملی والیبال استرالیا گفت: تیم ایران بهتر از ما کار کرد و در همان ابتدای بازی از ما پیش افتاد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، روبرت نیتن، کاپیتان تیم ملی والی...
تقیزاده: مقابل استرالیا نمایش بینقصی داشتیمتیم ما حرفهای زیادی برای گفتن دارد/ فرقی نمیکند حریف بعدیمان چه تیمی باشد
کاپیتان تیم ملی والیبال امید ایران گفت: مقابل تیم استرالیا بینقص بازی کردیم و توانستیم این تیم را شکست دهیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رحمان تقیزاده، بعد از پیروز...