گفتگو

طلوع کیان: ترکیه تیم دست و پا بسته‌ای نیست

۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۰۹:۳۲

مربی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: ترکیه تیم دست و پا بسته ای نیست و نگاه کادر فنی ایران به ترک ها، حریفی سرسخت و غافلگیر کننده است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، علیرض...

حمودی: با یک باخت از صعود جا ماندیمداوری بی تاثیر نبود

۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۰۷:۴۴

پاسور تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: با یک باخت از صعود جا ماندیم و حیف شد. اگر آرژانتین هم روسیه را می برد ما با همین نتیجه صعود می کردیم اما متاسفانه نشد. به گزارش روابط عم...

اسماعیل پور: تلخ ترین شیرینی این تورنمنت بودخودمان را نمی بازیم و برای بهترین عنوان تلاش می کنیم

۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۰۷:۱۹

پشت خط زن تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: پیروزی و عدم صعود به جمع 4 تیم تلخ ترین شیرینی این تورنمنت بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، جابر اسماعیل پور پس از پیروزی ...

تقی زاده: تلخ ترین برد زندگی ام بودواقعا نمی دانم چه باید به داور گفت

۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۰۷:۳۵

کاپیتان تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: این تلخ ترین بازی زندگی من و بقیه بچه ها بود. ما 6 ماه زحمت کشیدیم که ای کاش این نتیجه را به دست نمی آوردیم. این تلخ ترین برد زندگی ام بود...

سیچلو: می خواستم پدر بزرگم و البته مردم ایران را خوشحال کنم که نشداز همه بابت عدم صعود عذرخواهی می کنم

۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۰۷:۴۰

سرمربی تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: امروز تولد پدر بزرگم بود و قرار بود به عنوان کادوی تولد خبر صعود به مرحله بعد را به او بدهم. ایشان 92 ساله شدند اما ما متاسفانه صعود نکردیم...

صادقی: در انتخابی جهان به بازیکنان جوان‌تر فرصت می‌دهیمپشتوانه سازی خوبی برای سال های آینده خواهیم داشت

۱۳۹۶/۰۶/۰۱ - ۱۸:۴۸

سرپرست نایب رئیسی بانوان فدراسیون والیبال گفت: تصمیم بر این شد که در مسابقات انتخابی جهان، فرصتی به رده های  سنی امیدها و جوانترها بدهیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ...

یلی: هیچ موقع از پیروزی سیر نمی‌شوم

۱۳۹۶/۰۶/۰۱ - ۱۰:۱۴

پشت خط زن تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: هیچ موقع از پیروزی سیر نمی‌شوم و به همین دلیل همیشه با انگیزه در مسابقات شرکت می‌کنم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، پوریا یلی در...

جعفرزاده: ترکیه را برای مرحله پلی‌آف انتخاب کردیم

۱۳۹۶/۰۶/۰۱ - ۱۰:۲۱

مربی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: با توجه به اینکه سبک بازی ترکیه به ایران نزدیک است، این تیم را برای مرحله پلی آف انتخاب کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، حمید جعف...

وکیلی: باید برای بازی های حساس مرحله حذفی آماده شویم

۱۳۹۶/۰۶/۰۱ - ۰۳:۴۰

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: دو بازی حساس در مراحل پلی آف داریم و باید برای این مسابقات آماده شویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمد وکیلی پس از پیروزی ...