گفتگو
سیچلو: مشکلات زیادی داشتیم اما اعتراضی نکردیمدستیاران من مورد حمله قرار می گرفتند
سرمربی تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: اگر بخواهیم به نتیجه نگاه کنیم ما نتوانستیم مثل همیشه به جمع 4 تیم برتر برویم. به تیمم افتخار می کنم چون با تمام مشکلاتی که وجود داشت شکایت...
مومنی مقدم: ستاره های آینده والیبال ایران در بحرین درخشان می شوند
مربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران با بیان اینکه بازیکنان شایسته ای در پست های مختلف در این تیم بازی می کنند، گفت: ستاره های آینده والیبال ایران در بحرین درخشان می شوند. به گزا...
دریابیگی: ایران با جوانترین تیم تاریخ والیبال خود به بحرین آمده استافتخار بزرگی برای والیبال ایران در حال رقم خوردن است
سرپرست تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: در رقابت های جهانی بحرین با جوانترین تیم تاریخ والیبال ایران شرکت کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، علیرضا دریابیگی پس از ...
تندروان: عملکردی خلاف شب قبل داشتیمهمچنان به تلاش ادامه خواهیم داد
مربی تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: عملا در شرایط بازی بر خلاف شب گذشته در امتیازاتی که تحت فشار بودیم نتوانستیم به بازی برگردیم و در نهایت ژاپن جنگنده تر از ما بازی کرد و نتیجه...
سیچلو: شاید مشکل ما این بود که بازیکنان برای مدال آمده بودندمی دانستیم ژاپن برای برد خواهد آمد
سرمربی تیم والیبال زیر 23 سال ایران گفت: فکر می کنم دلیل عملکرد بازیکنان در بازی مقابل ژاپن این بود که آنها برای کسب مدال این مسابقات آمده بودند و دیگر این بازی برایشان مهم نبود. ...
کاپیتان ترکیه: دریافت خوبی نداشتیم
کاپیتان تیم ملی والیبال نوجوانان ترکیه، گفت: در دیدار برابر ایران دریافت خوبی نداشتیم و به همین دلیل در حمله نیز ناموق بودیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، آدیس لاگومزی...
اسفندیار: حق ترکیه رتبه چهارمی جدول مقدماتی نبود
کاپیتان تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: ترکیه با تیم بسیار خوبی در رقابت های قهرمانی جهان شرکت کرده است و حق این تیم رتبه چهارمی دور مقدماتی نبود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...
وکیلی: بازیکنان مصمم به شکست حریف بودند
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: ترکیه تیم قدرتمندی است و به دلیل اینکه بازیکنان ایران مصمم به شکست حریف بودند، این تیم را از پیش رو برداشتیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون ...
نصیری: برای شروع مرحله پلی آف مصدومی نداریم
پزشک و فیزیوتراپ تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: خوشبختانه برای شروع مرحله حساس پلی آف مصدومی نداریم و ملی پوشان مشکلی برای ادامه رقابت ها ندارند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...