گفتگو

اسفندیار: قهرمانی را تقدیم مردم عزیز ایران می کنم

۱۳۹۶/۰۶/۰۶ - ۰۸:۰۸

کاپیتان تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: مردم ایران قهرمانان واقعی هستند و من هم مقام قهرمانی جهان را تقدیم آنان می کنم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، امیر حسین اسفندیار ب...

لاهوتی: هدف اصلی تیم‌های پایه بازیکن‌سازی است

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۱۳:۰۳

کارشناس والیبال ایران گفت: هدف اصلی در تیم‌های پایه بازیکن‌سازی است که خوشبختانه در رده جوانان و امید این کار به خوبی انجام شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، احمد لاهوتی ...

صادقی: مسیر دشوار جوان‌گرایی را آغاز کرده‌ایم و تا آخر پای سختی‌هایش می‌ایستیمقهرمان المپیک هم جوان‌گرایی کرد

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۱۱:۳۰

نایب رییس بانوان فدراسیون والیبال گفت: چین هم به عنوان قهرمان المپیک با تیمی جوان به مسابقات قهرمانی آسیا آمد، چون مسیر جوانگرایی به همین شکل طی می‌شود. به گزارش روابط عمومی فدر...

مجردی: کادر فنی و بازیکنان امید نیاز به حمایت دارندتوقع مردم از والیبال بالا رفته است

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۱۰:۳۶

كارشناس والیبال ایران معتقد است تیم ملی امید و كادر فنی این تیم نیاز به حمایت دارند و نباید رها شوند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، كیوان مجردی در خصوص عملكرد تیم ملی ز...

مومنی مقدم: برای روسیه برنامه خاص داریم

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۰۹:۱۶

مربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: تیم روسیه را بخوبی می شناسیم و برای شکست این تیم برنامه خاص داریم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، غلامرضا مومنی مقدم در آستانه د...

وانگیل: ایران بهترین تیم است

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۰۲:۱۳

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان کره جنوبی گفت: تیم ایران بهترین تیم رقابت های جهانی بحرین است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، «پارک وانگیل» پس از شکست شاگردانش برابر تیم...

اسفندیار: یک گام دیگر تا قهرمانی فاصله داریم

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۰۱:۴۱

کاپیتان تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: تنها یک گام دیگر تا کسب بهترین رنگ مدال و قهرمانی در رقابت های جهانی بحرین فاصله داریم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، امیر حسین اس...

وکیلی: همه بازیکنان در سطح بالایی ظاهر شدند

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۰۱:۵۲

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: در مسابقه با کره جنوبی همه بازیکنان در سطح بالایی ظاهر شدند و رمز پیروزی نیز همین موضوع بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مح...

شهنازی: در تیم‌های پایه بحث نتیجه‌گرایی مطرح نیستدستاوردهای یک تورنمنت مهم است

۱۳۹۶/۰۶/۰۴ - ۱۸:۵۸

كارشناس والیبال ایران گفت: در تیم‌های پایه مهم این است كه چه دستاوردهایی حاصل می‌شود و نتیجه‌گرایی مهم نیست. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ناصر شهنازی درباره عملكرد تیم...