گفتگو

خوش‌خبر: جوان‌گرایی هزینه دارد / برای حضور بازیکنان جوان هماهنگی خواهد شد

۱۳۹۶/۱۲/۲۷ - ۱۶:۳۳

سرپرست تیم ملی والیبال درباره فهرست مشترک اردوی تیم ملی بزرگسالان و جوانان با بیان اینکه کولاکوویچ درباره این موضوع با مسئولان فدراسیون صحبت کرده است، گفت: والیبال ایران بازیکنان م...

شعبانیان: ملی‌پوشان به ۷۰ درصد آمادگی رسیدند

۱۳۹۶/۱۲/۲۴ - ۰۹:۰۷

سرمربی تیم ملی نوجوانان دختر گفت: بر اساس برنامه ریزی تمرینات، ملی‌پوشان در حال حاضر به 70 درصد آمادگی رسیدند و 30 درصد باقی مانده بیشتر در بازی های تدارکاتی و دوستانه به دست می آی...

وکیلی: جمعه و شنبه آخرین فرصت برای جامانده‌های اردوی انتخابی استراه طولانی و سختی تا انتخاب ترکیب نهایی پیش‌رو داریم

۱۳۹۶/۱۲/۲۳ - ۱۵:۰۹

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: روزهای جمعه و شنبه 25 و 26 اسفندماه آخرین مهلت برای جامانده ها از اردوی انتخابی است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمد وکیلی افزود...

دیدار دکتر ضیایی با نایب رئیس فراکسیون ورزش خانه ملت

۱۳۹۶/۱۲/۲۱ - ۱۳:۴۴

رئیس فدراسیون والیبال امروز (دوشنبه) با نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی و هیات همراه دیدار و گفت و گو کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دکتر احمد ضیایی رئیس ...

برنامه‌های سال ۹۷ تیم ملی روی میز مذاکره دکتر ضیایی و کولاکوویچ

۱۳۹۶/۱۲/۲۱ - ۱۲:۵۷

سرمربی تیم ملی والیبال ایران امروز (دوشنبه) در گفت و گو با رئیس فدراسیون والیبال برنامه‌هایش را برای آماده‌سازی ملی‌پوشان و حضور در رقابت‌های پیش‌رو تشریح کرد. به گزارش روابط عم...

کولاکوویچ: عادل بهترین تصمیم را گرفت/ آینده یک راز استغلامی بازیکن خوب و با شخصیتی است

۱۳۹۶/۱۲/۲۰ - ۱۶:۳۲

سرمربی تیم ملی والیبال با بیان اینکه به نظر من عادل غلامی بهترین تصمیم را گرفت، گفت: همکاری و ارتباط خوبی با عادل غلامی دارم و پس از سپری کردن دوران استراحتش اگر روزی تیم ملی به او...

کولاکوویچ: از حضور در مراسم درختکاری شگفت‌زده شدم

۱۳۹۶/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۷

سرمربی تیم ملی والیبال گفت: ایجاد فضای سبز برای حفظ طبیعت کره زمین اهمیت زیادی دارد و از حضور در مراسم درختکاری شگفت زده شدم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ایگور کولاکو...

سفری: حمایت بانک گردشگری از والیبال چهار ساله است

۱۳۹۶/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۹

مدیرعامل بانک گردشگری گفت: قرارداد چهارساله برای حمایت از والیبال با فدراسیون این رشته ورزشی داریم و امیدوارم در این مدت همکاری خوبی داشته باشیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون و...

دکتر ضیایی: ورزشکاران باید در عرصه‌های اجتماعی فعال باشند

۱۳۹۶/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۰

رئیس فدراسیون والیبال گفت: ورزشکاران الگوی مردم هستند و باید در عرصه های اجتماعی حضوری پررنگ و فعال داشته باشند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دکتر احمد ضیایی امروز (یک...