گفتگو
خوشخبر: جوانگرایی هزینه دارد / برای حضور بازیکنان جوان هماهنگی خواهد شد
سرپرست تیم ملی والیبال درباره فهرست مشترک اردوی تیم ملی بزرگسالان و جوانان با بیان اینکه کولاکوویچ درباره این موضوع با مسئولان فدراسیون صحبت کرده است، گفت: والیبال ایران بازیکنان م...
شعبانیان: ملیپوشان به ۷۰ درصد آمادگی رسیدند
سرمربی تیم ملی نوجوانان دختر گفت: بر اساس برنامه ریزی تمرینات، ملیپوشان در حال حاضر به 70 درصد آمادگی رسیدند و 30 درصد باقی مانده بیشتر در بازی های تدارکاتی و دوستانه به دست می آی...
وکیلی: جمعه و شنبه آخرین فرصت برای جاماندههای اردوی انتخابی استراه طولانی و سختی تا انتخاب ترکیب نهایی پیشرو داریم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: روزهای جمعه و شنبه 25 و 26 اسفندماه آخرین مهلت برای جامانده ها از اردوی انتخابی است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمد وکیلی افزود...
دیدار دکتر ضیایی با نایب رئیس فراکسیون ورزش خانه ملت
رئیس فدراسیون والیبال امروز (دوشنبه) با نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی و هیات همراه دیدار و گفت و گو کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دکتر احمد ضیایی رئیس ...
برنامههای سال ۹۷ تیم ملی روی میز مذاکره دکتر ضیایی و کولاکوویچ
سرمربی تیم ملی والیبال ایران امروز (دوشنبه) در گفت و گو با رئیس فدراسیون والیبال برنامههایش را برای آمادهسازی ملیپوشان و حضور در رقابتهای پیشرو تشریح کرد. به گزارش روابط عم...
کولاکوویچ: عادل بهترین تصمیم را گرفت/ آینده یک راز استغلامی بازیکن خوب و با شخصیتی است
سرمربی تیم ملی والیبال با بیان اینکه به نظر من عادل غلامی بهترین تصمیم را گرفت، گفت: همکاری و ارتباط خوبی با عادل غلامی دارم و پس از سپری کردن دوران استراحتش اگر روزی تیم ملی به او...
کولاکوویچ: از حضور در مراسم درختکاری شگفتزده شدم
سرمربی تیم ملی والیبال گفت: ایجاد فضای سبز برای حفظ طبیعت کره زمین اهمیت زیادی دارد و از حضور در مراسم درختکاری شگفت زده شدم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ایگور کولاکو...
سفری: حمایت بانک گردشگری از والیبال چهار ساله است
مدیرعامل بانک گردشگری گفت: قرارداد چهارساله برای حمایت از والیبال با فدراسیون این رشته ورزشی داریم و امیدوارم در این مدت همکاری خوبی داشته باشیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون و...
دکتر ضیایی: ورزشکاران باید در عرصههای اجتماعی فعال باشند
رئیس فدراسیون والیبال گفت: ورزشکاران الگوی مردم هستند و باید در عرصه های اجتماعی حضوری پررنگ و فعال داشته باشند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دکتر احمد ضیایی امروز (یک...