گفتگو

افشاردوست: مدیون والیبال هستم/ پوست اندازی تیم ملی صبوری می خواهد

۱۳۹۷/۰۱/۲۲ - ۱۵:۱۶

دبیرکل فدراسیون والیبال گفت: سالها افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتم و با این تیم در میادین مختلف بازی کردم، مدال و افتخار به دست آوردم. بنابر این موقعیت خود را همیشه مدیون این...

خداحافظی بی نظیر با مربی فقید در خانه والیبالوالیبالی ها برای بانوی “نامدار” ایران سنگ تمام گذاشتند

۱۳۹۷/۰۱/۲۲ - ۱۰:۵۵

مراسم یادبود مهوش نامدار مربی فقید والیبال بانوان امروز در هیات والیبال تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مراسم یادبود مهوش نامدار مربی فقید والیبال بانوان...

دکتر ضیایی: خاتم اردکان به جام باشگاه‌های آسیا اعزام می‌شودکناره‌گیری بانک سرمایه از لیگ برتر را منوط به نامه کتبی می‌دانیم

۱۳۹۷/۰۱/۲۰ - ۱۰:۱۴

رییس فدراسیون والیبال اظهار داشت: در صورت عدم حضور بانک سرمایه با این نام در جام باشگاه های آسیا، تیم نایب قهرمان یعنی خاتم اردکان به مسابقات اعزام خواهد شد. به گزارش روابط عموم...

کولاکوویچ: وظیفه من حمایت از بازیکنان جوان برای آینده والیبال ایران استنفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی انتخاب خودم هستند

۱۳۹۷/۰۱/۱۵ - ۱۲:۰۰

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فقط و فقط انتخاب خودم هستند و از هوش و زکاوت زیادی نیز برخوردارند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ای...

کعبی زاده: مسئولیت فنی تیم ملی بانوان با جواد مهرگان است

۱۳۹۷/۰۱/۱۴ - ۱۹:۴۹

نایب رئیس فدراسیون والیبال گفت: مسئولیت فنی تیم ملی بانوان ایران برای حضور شایسته در جام کنفدراسیون زنان آسیا با جواد مهرگان است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، صدیقه کع...

کولاکوویچ: تمرینات، تنها معیار برای تعیین ترکیب تیم های الف و ب است

۱۳۹۷/۰۱/۱۴ - ۱۹:۱۰

سرمربی تیم ملی والیبال در ابتدای شروع تمرینات این تیم تاکید کرد: نحوه تمرینات بازیکنان تنها الگو و معیار برای مشخص شدن ترکیب تیم های الف و ب است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...

تندروان سرمربی العربی قطر شد

۱۳۹۷/۰۱/۱۴ - ۱۰:۴۳

«رضا تندروان» به عنوان سرمربی تیم العربی قطر انتخاب و معرفی شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رضا تندروان با مسئولان باشگاه العربی قطر به توافق رسید و برای یک سال و دو ...

استارت ملی پوشان در شرایطی مطلوب و استاندارددرخشنده: سالن ۱۲ هزار نفری آزادی به کفپوش سه رنگ مجهز می شود

۱۳۹۷/۰۱/۱۰ - ۱۵:۰۵

زیر سازی کامل و نصب کفپوش سالن فدراسیون والیبال به پایان رسید تا شاگردان کولاکوویچ در شرایطی مطلوب و استاندارد تمرینات خود را از 14 فروردین ماه آغاز کنند. به گزارش روابط عمومی ف...

اکبری: تیم ملی شرایط مناسبی برای جوانگرایی داردکولاکوویچ می‌خواهد از نیروی‌های جوان در کنار باتجربه‌ها استفاده کند

۱۳۹۷/۰۱/۰۱ - ۰۹:۱۱

مربی تیم ملی والیبال با بیان اینکه در حال حاضر شرایط برای جوانگرایی در تیم ملی مناسب است، گفت: کولاکوویچ در نظر دارد از نیروی‌های جوان و باتجربه در تیم ملی استفاده کند تا بازیکنان ...