گفتگو
شعبانخمسه: چهار تیم مرحله پلیآف شرایط یکسانی دارندویدئوچک شرایط حساس داوری را کنترل میکند
سرمربی تیم والیبال باریجاسانس کاشان با بیان اینکه چهار تیم مرحله پلیآف شرایط یکسانی دارند، گفت: ویدئوچک شرایط حساس داوری در مرحله پلیآف را کنترل خواهد کرد. به گز...
هاشمی: بهعنوان تیم سایپا، بینظیر کار کردیملیگ حرفهای به تقویت تیم ملی کمک خواهد کرد
سرمربی تیم والیبال سایپا با بیان اینکه لیگ برتر زنان در مرحله پلآف وارد مرحله حساسی میشود، گفت: بهعنوان تیم سایپا، در رقابت با ذوبآهن در مرحله مقدماتی بینظیر کار کردیم. ...
ترابی: دور برگشت بدون وقفه برگزار خواهد شدمسابقات براساس مقررات FIVB در شرایط کرونایی برگزار میشود
دبیر سازمان لیگ فدراسیون والیبال بر برگزاری دور برگشت لیگ برتر مردان با شیوه کنونی تاکید کرد و گفت: مسابقات براساس مقررات FIVB در شرایط کرونایی برگزار میشود. به گزارش...
مهرگان: اولویت کمیته آموزش برگزاری دورههای تخصصی استحضور آنالیزور خبره در تمرین و مسابقه اهمیت زیادی دارد
رئیس کمیته آموزش و پژوهش با بیان اینکه اولویت فدراسیون والیبال برگزاری دورههای تخصصی است، درباره اهداف برگزاری دوره تربیت آنالیزور، گفت: هدف این دوره تربیت آنالیزور- تحلیلگر است...
کلاف سردرگم مدعیان بهم میپیچدقعرنشینان در انتظار لغزش یکدیگر
کلاف سردرگم رتبههای دوم تا پنجم جدول لیگ برتر والیبال مردان در هفته هجدهم پیچیدهتر خواهد شد و این پیچیدگی جایگاه تیمهای ششم تا نهم را هم بینصیب نخواهد گذاشت. تیمهای پایین جدول...
سفیر استرالیا در فدراسیون والیبال ایرانلیندال ساکس: امیدوارم والیبال ایران به آرمانهای خود دست یابد
سفیر استرالیا در تهران با حضور در فدراسیون والیبال با دکتر داورزنی دیدار و گفت وگو کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، لیندال ساکس سفیر استرالیا به همراه دنیس ...
کمپدلی: قدردان مربیان قبلی هستم/ والیبال زنان ایران امکانات خوبی برای پیشرفت داردایران کشوری خارقالعاده است که در آن فرهنگ نفس میکشد
سرمربی تیم ملی والیبال با بیان اینکه برای قضاوت مربیان قبلی نیامدم گفت: بر این اعقتاد هستم که والیبال زنان ایران امکانات خوبی برای پیشرفت دارد. به گزارش روابط عمومی ف...
وکیلی: از سطح لیگ برتر نوجوانان راضیامآغاز اردوی چهارم تیم ملی نوجوانان از 18 دیماه
سرمربی تیم ملی نوجوانان با تاکید بر اینکه اهمیت لیگ برتر نوجوانان به اندازهای بود که اردوی تیم ملی تعطیل شود، گفت: از سطح فنی لیگ برتر نوجوانان راضی هستم. به گزارش...
تندروان: روش متمرکز موقعیتی برای خروج از بحران احتمالی است
سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه درخصوص علت مخالفت این تیم با برگزاری دور برگشت لیگ برتر با شیوه رفت و برگشت، گفت: شاید برگزاری متمرکز مسابقات، موقعیتی مناسب برای خروج لیگ برتر از...