گفتگو

مهدوی: نتیجه کار گروهی چیزی جز پیروزی نیست

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۸:۵۳

کاپیتان تیم والیبال مقاومت شهداب یزد تیمش را قائم به فرد ندانست و در تشریح دلایل نخستین پیروزی یزدی‌ها در فینال لیگ برتر مردان، گفت: نتیجه کار گروهی چیزی جز پیروزی نیست.   ...

اسماعیل‌نژاد: امیدوارم با قهرمانی دل هواداران را شاد کنیم

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۸:۴۱

بازیکن تیم مقاومت شهداب یزد با تاکید بر این‌که امروز، روز شهداب بود درخصوص پیروزی تیمش در بازی نخست فینال لیگ برتر والیبال مقابل پیکان تهران، گفت: امیدوارم با قهرمانی دل هواداران ر...

طلوع‌کیان: با یک پیروزی کاپ قهرمانی نمی‌دهندبرگرداندن نتیجه 24 بر 21 کار هر کسی نیست

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۸:۲۲

سرمربی تیم مقاومت شهداب یزد ضمن تقدیر از روحیه جنگندگی شاگردانش در بازی دور رفت مرحله فینال لیگ برتر والیبال گفت: برگرداندن نتیجه 24 بر 21 کار هرکسی نیست ولی با یک پیروزی به کسی کا...

اکبری: اشتباهات فردی زیادی داشتیم

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۸:۵۲

سرمربی تیم والیبال پیکان بعد از شکست تیمش در نخستین بازی مرحله فینال، گفت: دچار اشتباهات فردی شدیم و متاسفانه در برخی لحظات بازی نیز هماهنگی تیمی خود را از دست دادیم.   ...

مهرگان: حلقه مفقوده زمانی در دوره‌های مربی‌گری بین‌المللی داریمحضور مدرسان تراز اول والیبال جهان در سمینارهای تخصصی ایران

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۳:۰۵

رئیس کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون والیبال درخصوص لزوم برگزاری سمینار بین‌المللی تخصصی مربیگری پیشرفته در والیبال گفت: برنامه‌ریزی و طراحی تمرین در والیبال پیشرفته، کاربردهای آنالیز...

بلوری‌زاده: مسیر پیروزی برای والیبال بانوان باز است

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۲:۰۴

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان دختر با اشاره به در پیش بودن مسابقات زیر 19 سال آسیا گفت: مسیر پیروزی باز است و تنها شرط رسیدن به آن، تمرکز روی تمرین و مسابقات است.   به گ...

کمپدلی: برخی بازیکنان با تغییر پست پیشرفت زیادی خواهند داشتدختران والیبال ایران پرانرژی و به دنبال پیشرفت هستند/ مسئولیت سنگینی بر دوش دارم

۱۴۰۰/۱۲/۱۶ - ۱۵:۳۷

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان این‌که مسئولیت سنگینی بر دوش دارم، گفت: خوشبختانه دختران والیبال ایران با استعداد، پرانرژی و به دنبال پیشرفت هستند و برخی بازیکنان با تغییر پست...

کاظمی‌پور: والیبال زنان به بلوغ حرفه‌ای رسیده است/ بانوان ملی‌پوش سال پرهیجانی پیش‌رو دارندداورزنی الگوی برتر مدیریتی در ورزش ایران است

۱۴۰۰/۱۲/۱۶ - ۱۵:۵۶

معاون توسعه ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان با بیان این‌که بسیاری از رشته‌های ورزشی ایران از جمله والیبال به بلوغ‌ حرفه‌ای رسیده‌اند، گفت: سال پرهیجانی برای والیبال پیش‌رو است و امی...

محمدی‌راد: تفکرات و تاکتیک‌هایم مناسب نبوداز همه عوامل عذرخواهی می‌کنم

۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - ۲۳:۰۵

سرمربی فولاد مبارکه سپاهان اصفهان خود را مقصر اول و آخر حذف این تیم در مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر والیبال دانست و گفت: از همه عوامل عذرخواهی می‌کنم. تفکرات و تاکتیک‌هایم خوب و مناسب...