گفتگو
باشگاههای مردان آسیا؛ دونوان: برای بازی در سالن ۱۲ هزار نفری هیجان دارمتجربه مسابقات والیبال ساحلی دارم
دریافت کننده اهل جمهوری چک از حضور در ایران ابراز خرسندی کرد و گفت: برای بازی در سالن دوازده هزار نفری بسیار هیجان دارم و اولین بار است که میخواهم در این سالن بازی کنم. ...
باشگاههای مردان آسیا؛ جبور: باوجود افراد حرفهای نگران برگزاری مسابقات نیستمداورزنی مدیر موفقی در ورزش است
رئیس کمیته کنترل رقابتهای والیبال قهرمانی باشگاههای مردان آسیا، گفت: با توجه به حضور افراد حرفهای ایرانی و خارجی در این کمیته، نگرانیای برای برگزاری باکیفیت مسابقات وجود ندارد....
باشگاههای مردان آسیا؛ تقوی: کرونا را فراموش نکردیم شرایط خوب فعلی به معنای عبور از گذرگاه کرونا نیست
دبیرکل فدراسیون والیبال با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در رقابتهای باشگاههای مردان آسیا، گفت: شرایط خوب فعلی به معنای عبور از گذرگاه کرونا و فراموش کردن این بیماری نیست و ا...
خوشخبر: توتولو ۲۴ اردیبهشت وارد تهران میشودتغییر در برنامه پروازی توماس
سرپرست تیم ملی والیبال ایران گفت: توماس توتولو دستیار خارجی سرمربی تیم ملی 24 اردیبهشت وارد ایران میشود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سرپرست تیم ملی والیبال...
تقوی: از مردادماه به شکایتهای مالی با قدمت بیش از دوسال رسیدگی نمیشود
دبیرکل فدراسیون والیبال گفت: از یکم مردادماه امسال امکان بررسی شکایتهای مالی با سابقه بیش از دوسال میسر نمیباشد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میلاد تقوی در...
باشگاههای مردان آسیا؛ تشریح قوانین مسابقات ازسوی شاهمیری
رئیس کمیته داوران بیستودومین دوره رقابتهای والیبال قهرمانی باشگاههای مردان آسیا 2022 قوانین این دوره از مسابقات را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال،...
طلوعکیان: برای خوشرنگترین مدال در نخستین حضور تلاش میکنیم
سرمربی تیم مقاومت شهداب یزد از تلاش این تیم برای کسب خوشرنگترین مدال در مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای مردان آسیا 2022 خبر داد و گفت: این نخستین حضور نماینده والیبال یزد در رق...
اکبری: ارزیابی درستی از حریفان ندارم
سرمربی تیم والیبال پیکان تهران گفت: تا زمانی که حریفان را از نزدیک نبینم، نمیتوانم هیچگونه ارزیابی از حریفان پیکان در رقابتهای قهرمانی باشگاههای مردان آسیا داشته باشم. &nb...
توتولو ۲۱ اردیبهشت در تهران/ شریفی به اردو ملحق شد
سرپرست تیم ملی والیبال ایران با بیان اینکه مرتضی شریفی از امروز به جمع اردونشینان ملحق شد، گفت: توماس توتولو دستیار خارجی سرمربی تیم ملی والیبال ایران نیز روز چهارشنبه 21 اردیبهشت...