گفتگو
ولاسکو: دلم برای ایران تنگ شده/ به داورزنی گفتم مرا درک کن
خولیو ولاسکو سرمربی پیشین تیم والیبال ایران، در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، به سوالات مختلفی پاسخ داد. مشروح صحبتهای او به شرح زیر است: - ابتدا از مسابقات نوجوانان...
قائمی: ایستگاه به ایستگاه جلو میرویم/ ثابت میکنیم قدرت اول آسیا هستیم
فرهاد قائمی در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال درباره وضعیت این روزهای تیم ملی والیبال ایران و مسیر طی شده توسط او و همتیمیهایش اظهار کرد: امسال، سال پرفشاری برای تیم ملی...
فیض امامدوست: نتوانستیم مقابل ایتالیا کارایی خود را نشان دهیم
مهران فیض امامدوست در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره شکست سه بر یک تیم نوجوانان ایران برابر ایتالیا گفت: اول از همه به همتیمیهایم خسته نباشید میگویم. تیم ایتال...
فانیتزا: مصدومیت توخته مشکل بزرگی برای ایران بود
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، وینچنزو فانیتزا سرمربی تیم نوجوانان والیبال ایتالیا بعد از پیروزی سه بر یک تیمش مقابل ایران گفت: بازی خیلی سختی بود. ما میدانیم ایران تیم قد...
وکیلی: مصدومیت توخته به ما شوک وارد کرد/ پیروزی ایتالیا عادلانه بود
محمد وکیلی در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره شکست تیم نوجوانان ایران برابر ایتالیا، اظهار کرد: فکر میکنم بازی سنگین و سختی برای ما بود. در همان پوئن اول امیرحسین...
متقیان: میدانستیم اندونزی تیم قدرتمندی است
هاله متقیان در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره پیروزی تیم بانوان ایران برابر اندونزی گفت: روز اولی که وارد تورنمنت شدیم، دوست داشتیم در جمع چهار تیم باشیم ولی اتفاق...
برهانی: با نگاه مثبت به نتایج تیم بانوان نگاه کنیم
مائده برهانی در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره پیروزی تیم بانوان ایران برابر اندونزی و کسب عنوان هفتمی رقابتهای آسیایی گفت: به همه بازیکنان تیممان تبریک میگویم. ...
مهرگان: آینده والیبال بانوان ایران درخشان است
جواد مهرگان در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره پیروزی سه بر دو تیمش برابر اندونزی و کسب عنوان هفتمی آسیا گفت: بازی بسیار مهم و سختی را پشت سر گذاشتیم. در روزهای آخر...
مرادیان: بهترین بازیمان را مقابل اندونزی انجام میدهیم
فرزانه مرادیان در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره شکست سه بر صفر تیم بانوان ایران برابر قزاقستان گفت: امروز کار تیمی ما خیلی خوب بود. نسبت به بازیهای گذشته، حملهه...