گفتگو

ولاسکو: دلم برای ایران تنگ شده/ به داورزنی گفتم مرا درک کن

۱۳۹۸/۰۶/۱۴ - ۱۱:۳۹

خولیو ولاسکو سرمربی پیشین تیم والیبال ایران، در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، به سوالات مختلفی پاسخ داد. مشروح صحبت‌های او به شرح زیر است: - ابتدا از مسابقات نوجوانان...

قائمی: ایستگاه به ایستگاه جلو می‌رویم/ ثابت می‌کنیم قدرت اول آسیا هستیم

۱۳۹۸/۰۶/۱۳ - ۱۲:۳۰

فرهاد قائمی در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال درباره وضعیت این روزهای تیم ملی والیبال ایران و مسیر طی شده توسط او و هم‌تیمی‌هایش اظهار کرد: امسال، سال پرفشاری برای تیم ملی...

فیض امام‌دوست: نتوانستیم مقابل ایتالیا کارایی خود را نشان دهیم

۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۲۳:۲۱

مهران فیض امام‌دوست در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره شکست سه بر یک تیم نوجوانان ایران برابر ایتالیا گفت: اول از همه به هم‌تیمی‌هایم خسته نباشید می‌گویم. تیم ایتال...

فانیتزا: مصدومیت توخته مشکل بزرگی برای ایران بود

۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۲۲:۵۴

به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، وینچنزو فانیتزا سرمربی تیم نوجوانان والیبال ایتالیا بعد از پیروزی سه بر یک تیمش مقابل ایران گفت: بازی خیلی سختی بود. ما می‌دانیم ایران تیم قد...

وکیلی: مصدومیت توخته به ما شوک وارد کرد/ پیروزی ایتالیا عادلانه بود

۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۲۲:۰۵

محمد وکیلی در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره شکست تیم نوجوانان ایران برابر ایتالیا، اظهار کرد: فکر می‎‌کنم بازی سنگین و سختی برای ما بود. در همان پوئن اول امیرحسین...

متقیان: می‌دانستیم اندونزی تیم قدرتمندی است

۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۱۷:۱۶

هاله متقیان در گفت‌وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره پیروزی تیم بانوان ایران برابر اندونزی گفت: روز اولی که وارد تورنمنت شدیم، دوست داشتیم در جمع چهار تیم باشیم ولی اتفاق...

برهانی: با نگاه مثبت به نتایج تیم بانوان نگاه کنیم

۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۱۵:۳۴

مائده برهانی در گفت‌وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره پیروزی تیم بانوان ایران برابر اندونزی و کسب عنوان هفتمی رقابت‌های آسیایی گفت: به همه بازیکنان تیممان تبریک می‌گویم. ...

مهرگان: آینده والیبال بانوان ایران درخشان است

۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۱۴:۱۹

جواد مهرگان در گفت وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره پیروزی سه بر دو تیمش برابر اندونزی و کسب عنوان هفتمی آسیا گفت: بازی بسیار مهم و سختی را پشت سر گذاشتیم. در روزهای آخر...

مرادیان: بهترین بازی‌مان را مقابل اندونزی انجام می‌دهیم

۱۳۹۸/۰۶/۰۲ - ۲۲:۴۲

فرزانه مرادیان در گفت‌وگو با روابط عمومی فدراسیون والیبال، درباره شکست سه بر صفر تیم بانوان ایران برابر قزاقستان گفت: امروز کار تیمی ما خیلی خوب بود. نسبت به بازی‌های گذشته، حمله‌ه...