گفتگو

فتاحی: سال پرترافیکی داشتیم/ برای المپیک به برنامه ریزی خاص نیاز داریم

۱۳۹۸/۱۰/۲۵ - ۱۷:۱۹

سرپرست دبیری فدراسیون والیبال با بیان این‌ که در اهداف و چشم‌انداز والیبال حضور موفق و قرار گرفتن بر روی سکو در بازی های المپیک مدنظر قرار دارد، تاکید کرد: برای محقق شدن این اهداف،...

رضایی: خیلی‌ها در کسب سهمیه المپیک نقش داشتند

۱۳۹۸/۱۰/۲۵ - ۱۳:۰۲

مربی تیم ملی والیبال گفت: خیلی‌ها در کسب سهیمه المپیک ازسوی تیم ملی نقش داشتند که جا دارد از آنان تشکر و قدردانی کنم.   سعید رضایی درباره کسب سهمیه بازی‌های المپیک 2020 ...

یلی: باید در المپیک عالی باشیم

۱۳۹۸/۱۰/۲۵ - ۰۹:۴۸

بازیکن تیم ملی والیبال با بیان این‌ که تنها کسب سهمیه کنیم و در بازی‌های المپیک حضور داشته باشیم، مهم نیست، گفت: باید در المپیک موفق عمل کنیم و در این رویداد مهم ورزشی، عالی باشیم....

شریفی: «معروف» نعمتی برای تیم ملی ایران است

۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - ۱۶:۳۸

بازیکن تیم ملی والیبال ایران با بیان این‌که وجود سعید معروف در تیم ملی نعمت است، گفت: تیم ملی از تجربه این بازیکن در مسابقات انتخابی به خوبی استفاده و سهمیه المپیک را کسب کرد. &...

میرزاجانپور: مسابقه با کره حکم فینال داشت

۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - ۱۳:۱۹

بازیکن تیم ملی والیبال ایران گفت: دیدار تیم‌های ایران و کره‌جنوبی در مرحله نیمه‌نهایی انتخابی المپیک، حکم دیدار نهایی داشت.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مجتب...

حضرت‌پور: هنوز استرس داریم چون مردم ایران در شرایط خوبی نیستند

۱۳۹۸/۱۰/۲۳ - ۱۷:۵۲

لیبروی تیم ملی والیبال گفت: با این که هدف تیم ایران کسب سهمیه بود و به هدف هم رسیدیم، اما هنوز استرس داریم چون مردم ایران به دلیل حادثه ناگوار هواپیمای اوکراینی، خوشحال نیستند. ...

مجرد: خوشحالی کسب سهمیه قابل وصف نیست

۱۳۹۸/۱۰/۲۳ - ۱۲:۳۶

بازیکن تیم ملی والیبال ایران با ابراز خوشحالی از کسب سهمیه بازی‌های المپیک 2020 توکیو، تاکید کرد: واقعا نمی‌توانم این خوشحالی و خرسندی را وصف کنم.   به گزارش روابط عمومی...

کولاکوویچ: مردم ایران باید به این بازیکنان افتخار کنند

۱۳۹۸/۱۰/۲۲ - ۲۳:۱۵

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: مردم ایران باید به داشتن چنین بازیکنانی در تیم ملی، افتخار کنند زیرا آن‌ها شایسته احترام هستند.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال...

خوش‌خبر: کره بسیار خطرناک بازی کرد

۱۳۹۸/۱۰/۲۱ - ۲۲:۴۰

سرپرست تیم ملی والیبال با بیان این که کره در مسابقه با ایران بسیار خطرناک بازی کرد، گفت: در سال‌هایی که من سرپرست تیم ملی بودم، واقعا چنین بازی درخشانی از کره ندیده بودم.  ...