گفتگو

تقوی: منتظر معرفی نماینده از سوی کولاکوویچ هستیم

۱۳۹۹/۰۳/۱۱ - ۱۵:۳۹

سرپرست دبیرکلی فدراسیون والیبال، گفت: دستمزد ایگور کولاکوویچ آماده است و منتظر معرفی نماینده از سوی ایشان برای پرداخت هستیم.   میلاد تقوی در گفت وگو با روابط عمومی فدراس...

تابش‌نژاد: تیم ملی در لیگ قدرتمند شکل می‌گیرد

۱۳۹۹/۰۳/۱۱ - ۱۰:۱۲

سرمربی تیم والیبال شهرداری ورامین با تاکید بر اینکه تیم ملی در لیگ قدرتمند شکل می‌گیرد، گفت: اگر نگاه ویژه به لیگ برتر داشته باشیم، تیم ملی به مراتب بهتری نیز خواهیم داشت.  ...

۱۲ خرداد، نخستین نشست کمیته داوران برگزار می‌شود

۱۳۹۹/۰۳/۱۰ - ۱۱:۲۸

نخستین نشست کمیته جدید داوران فدراسیون والیبال، روز دوشنبه ۱۲ خردادماه برگزار می‌شود.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رئیس کمیته داوران درباره محورهای کاری این ...

کریمی: به‌ عنوان پاسور اصلی به بلژیک می‌روم

۱۳۹۹/۰۲/۱۰ - ۱۰:۵۰

پاسور تیم ملی والیبال ایران و گرینیارد ماسِیک بلژیک، گفت: پیشنهادات زیادی برای همکاری با تیم‌های مطرح اروپا داشتم، اما اولویت نخستم حضور در ترکیب اصلی تیم‌های پیشنهادی بود. &nbs...

موسوی: پیشنهاداتی از لهستان، ایتالیا و ترکیه دارم

۱۳۹۹/۰۲/۰۶ - ۱۱:۳۷

مدافع تیم ملی والیبال ایران و اولشتین لهستان، گفت: برای فصل آینده پیشنهادات زیادی از باشگاه‌های لهستان، ایتالیا و ترکیه دارم، اما به دلیل بحران کرونا، فعلا مذاکرات متوقف شده است. ...

کولاکوویچ: مردم ایران را تحسین می‌کنم

۱۳۹۹/۰۲/۰۵ - ۱۱:۰۸

سرمربی سابق تیم ملی والیبال ایران، با بیان این که مردم ایران با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند، گفت: من آن‌ها را تحسین می‌کنم و یقین دارم که با خوش‌بینی، لبخند و غرور، تمام مشکلات ر...

غفور: ورزش اروپا دچار مشکلات عمده‌ای شده است

۱۳۹۹/۰۲/۰۳ - ۰۸:۳۸

بازیکن تیم ملی والیبال ایران و لوبه ایتالیا، با بیان این که بحران کرونا ورزش اروپا را به چالش جدی کشیده است، گفت: ورزش جهان به ویژه قاره سبز، دچار مشکلات عمده‌ای شده است به گونه‌ای...

داورزنی: به دنبال فردی شایسته برای هدایت تیم ملی هستیم

۱۳۹۹/۰۱/۳۰ - ۰۱:۲۷

رئیس فدراسیون والیبال، گفت: هنوز به جمع بندی کامل برای انتخاب سرمربی نرسیدیم و به دنبال فردی شایسته برای هدایت این تیم هستیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مح...

داورزنی: فسخ قرارداد با کولاکوویچ، هزینه اضافی نداشت

۱۳۹۹/۰۱/۲۷ - ۲۳:۵۳

رئیس فدراسیون والیبال، گفت: فسخ قرارداد سرمربی تیم ملی، هیچ هزینه اضافی برای فدراسیون نداشت.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمدرضا داورزنی در گفت وگو با برنام...