گفتگو
تقوی: منتظر معرفی نماینده از سوی کولاکوویچ هستیم
سرپرست دبیرکلی فدراسیون والیبال، گفت: دستمزد ایگور کولاکوویچ آماده است و منتظر معرفی نماینده از سوی ایشان برای پرداخت هستیم. میلاد تقوی در گفت وگو با روابط عمومی فدراس...
تابشنژاد: تیم ملی در لیگ قدرتمند شکل میگیرد
سرمربی تیم والیبال شهرداری ورامین با تاکید بر اینکه تیم ملی در لیگ قدرتمند شکل میگیرد، گفت: اگر نگاه ویژه به لیگ برتر داشته باشیم، تیم ملی به مراتب بهتری نیز خواهیم داشت.  ...
۱۲ خرداد، نخستین نشست کمیته داوران برگزار میشود
نخستین نشست کمیته جدید داوران فدراسیون والیبال، روز دوشنبه ۱۲ خردادماه برگزار میشود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رئیس کمیته داوران درباره محورهای کاری این ...
کریمی: به عنوان پاسور اصلی به بلژیک میروم
پاسور تیم ملی والیبال ایران و گرینیارد ماسِیک بلژیک، گفت: پیشنهادات زیادی برای همکاری با تیمهای مطرح اروپا داشتم، اما اولویت نخستم حضور در ترکیب اصلی تیمهای پیشنهادی بود. &nbs...
موسوی: پیشنهاداتی از لهستان، ایتالیا و ترکیه دارم
مدافع تیم ملی والیبال ایران و اولشتین لهستان، گفت: برای فصل آینده پیشنهادات زیادی از باشگاههای لهستان، ایتالیا و ترکیه دارم، اما به دلیل بحران کرونا، فعلا مذاکرات متوقف شده است. ...
کولاکوویچ: مردم ایران را تحسین میکنم
سرمربی سابق تیم ملی والیبال ایران، با بیان این که مردم ایران با مشکلات عدیدهای روبهرو هستند، گفت: من آنها را تحسین میکنم و یقین دارم که با خوشبینی، لبخند و غرور، تمام مشکلات ر...
غفور: ورزش اروپا دچار مشکلات عمدهای شده است
بازیکن تیم ملی والیبال ایران و لوبه ایتالیا، با بیان این که بحران کرونا ورزش اروپا را به چالش جدی کشیده است، گفت: ورزش جهان به ویژه قاره سبز، دچار مشکلات عمدهای شده است به گونهای...
داورزنی: به دنبال فردی شایسته برای هدایت تیم ملی هستیم
رئیس فدراسیون والیبال، گفت: هنوز به جمع بندی کامل برای انتخاب سرمربی نرسیدیم و به دنبال فردی شایسته برای هدایت این تیم هستیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مح...
داورزنی: فسخ قرارداد با کولاکوویچ، هزینه اضافی نداشت
رئیس فدراسیون والیبال، گفت: فسخ قرارداد سرمربی تیم ملی، هیچ هزینه اضافی برای فدراسیون نداشت. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمدرضا داورزنی در گفت وگو با برنام...