گفتگو
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ جلوه: مردم کشورمان لایق بهترینها هستند/ خدا را شکر که شرمنده نشدیم
مدافع میانی تیم ملی والیبال پس از صعود ایران به مرحله نهایی رقابتهای لیگ ملتها با بیان اینکه مردم لایق بهترینها هستند، گفت: قشنگترین اتفاق قرار است از حالا به بعد رقم بخورد. خ...
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ توخته: برای کسب تجربه آمده بودیم/ تیمهای بدون باخت را شکست دادیم
مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران گفت: برای کسب تجربه به مسابقات لیگ ملتها آمدیم اما به مرحله نهایی صعود کردیم و حتی تیمهای بدون باخت را شکست دادیم . به گزارش روابط ...
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ پودرسکانین: ناامید شدم/ به ایران تبریک می گویم، آنها امشب عالی بازی کردند
مدافع میانی تیم ملی والیبال صربستان با تاکید بر اینکه تیم ایران مقابل این تیم عالی بازی کرد، گفت: شکست برابر ایران سومین ناکامی این هفته تیم صربستان بود و ناامید شدم. ...
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ اسماعیلنژاد: مردم ایران با جان و دل از ما حمایت کردند
پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران ضمن تبریک به مردم ایران گفت: در این مدت مردم با جان و دل ما را حمایت کردند و همیشه پشت ما بودند. ان شاالله در ادامه هم با حمایت مردم بتوانیم نتایج ب...
جوانان دختر آسیا؛ رحیمی: برابر کره در دو ست نمایش خوبی داشتیم
پشت خط زن تیم ملی والیبال جوانان دختر ایران گفت: در دو ست برابر کره جنوبی نمایش خوبی داشتیم و برنامههای کادر فنی را نیز به خوبی اجرا کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراس...
جوانان دختر آسیا؛ جدی: تجربه کرهجنوبی از ایران بیشتر بود
پاسور تیم ملی والیبال جوانان دختر ایران گفت: در دیدار برابر کرهجنوبی تا بخشهایی از امتیازات پا به پا پیش آمدیم اما کرهجنوبی با تجربهای که داشت توانست بر ما غلبه کند. ...
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ عبادیپور: بازیکنان ایران رشد و پیشرفت خوبی داشتند/ حفظ انگیزه رقابت بسیار مهم است
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران با تاکید بر اینکه بازیکنان ایران در حال رشد و پیشرفت هستند، گفت: اگر بازی اول تیم ایران مقابل چین را با مسابقه برابر اسلوونی مقایسه کنیم، به این موضو...
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ عطایی: این مسابقه حکم مرگ و زندگی داشت/ از بازیکنانم تشکر میکنم چون فوقالعاده بودندبازی با صربستان سرنوشت ساز است/ سعی می کنیم سرنوشت مان را خودمان رقم بزنیم
سرمربی تیم ملی والیبال ایران ضمن تاکید بر عملکرد خوب بازیکنان گفت: خداراشکر بازی خوبی بود و از بازیکنانم تشکر میکنم که عملکرد فوقالعادهای داشتند و در شرایط سخت مسابقه که حکم مرگ...
لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ جلوه: امیدوارم با شکست صربستان دل مردم را شاد کنیمهر صبح که بیدار میشویم، روز قبل را فراموش میکنیم
مدافع میانی تیم ملی والیبال ضمن تبریک پیروزی ایران برابر اسلوونی، گفت: هر روز که از خواب بیدار میشویم، روزهای قبل را کنار گذاشته و برای روز جدید آماده میشویم. امیدوارم فردا با کم...