گفتگو

امانوئله بیرارلی ستاره اسبق تیم ملی والیبال ایتالیا: غفور را فراموش نمی‌کنم/ از خداحافظی معروف ناراحت شدم/ برنج و کباب خوشمزه‌ترین غذای ایرانی است/ ایران پتانسیل کسب عنوان در المپیک را داردوالیبال قهرمانی نوجوانان جهان - تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۷ - ۱۱:۰۸

امانوئله بیرارلی ستاره اسبق تیم ملی والیبال ایتالیا بعد از آن همه افتخاری که با لاجودری‌پوشان در دنیای توپ و تور کسب کرد به قول خودش حالا به فعالیت در عرصه مدیریتی علاقه‌مند شده اس...

آرمات: اصغرپور به بازی با چک می‌رسدوالیبال قهرمانی نوجوانان جهان - تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۷ - ۱۱:۲۱

سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران، گفت: عرفان اصغرپور از بیمارستان مرخص شد و تیم ایران را در مسابقه مقابل چک همراهی خواهد کرد.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، م...

آرمات: به این برد نیاز داشتیم/ امیدوارم اصغرپور هرچه زودتر به تیم بازگرددوالیبال قهرمانی نوجوانان جهان - تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۶ - ۲۳:۲۱

سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران، گفت: بازیکنانم برای ادامه مسابقات قهرمانی جهان نیاز به پیروزی انگیزشی برابر نیجریه داشتند و خوشبختانه در این مسابقه به اهداف مدنظر دست یافتیم. ...

استوو: بازی با کامرون اهمیتی برایمان نداشتوالیبال قهرمانی نوجوانان - جهان

۱۴۰۰/۰۶/۰۶ - ۱۸:۰۹

سرمربی تیم والیبال نوجوانان بلغارستان با بیان اینکه مسابقه با کامرون برایش زیاد اهمیت نداشته است، گفت: بیشتر به بازی‌های آینده فکر می‌کردم.   به گزارش روابط عمومی فدراسی...

ارزیابی سرمربیان برزیل و چک از آخرین بازی دو تیم در مرحله گروهیقهرمان نوجوانان جهان- تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۶ - ۱۳:۴۰

سرمربی تیم والیبال نوجوانان برزیل با بیان اینکه تیم جمهوری چک در مقایسه با برزیل از بازیکنان بهتر و با تجربه‌تری استفاده می‌کند، گفت: این تیم بازی‌های بسیار خوبی در اروپا داشته است...

سرمربی بلژیک: سبک جدیدی از بازی والیبال را برابر تایلند تجربه کردیم

۱۴۰۰/۰۶/۰۶ - ۱۳:۲۳

سرمربی تیم والیبال نوجوانان بلژیک، گفت: مقابل تایلند سبک جدیدی از بازی والیبال را تجربه کردیم که در گذشته مرسوم بوده است.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میکی‌م...

رئیس فدراسیون همچون پدر در کنار نوجوانانوالیبال قهرمانی نوجوانان جهان - تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۶ - ۱۱:۳۹

داورزنی خطاب به ملی‌پوشان نوجوان ایران: شکست مقابل لهستان را فراموش کنید/ به شما باور و اعتقاد دارم؛ خانواده والیبال شرایط را درک می‌کند/ از این باخت درس بگیرید برای آینده/ به مساب...

گل‌زاده: تلنگر خوبی خوردیموالیبال قهرمانی نوجوانان جهان - تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۵ - ۲۳:۳۲

امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار با لهستان معتقد است که باخت به لهستانی‌ها در بهترین زمان ممکن رقم خورد تا بازیکنان کشورمان پیش از بازی برابر نیجریه تلنگر خوبی خورده باشند. ب...

جوان: روزمان نبودوالیبال قهرمانی نوجوانان جهان - تهران

۱۴۰۰/۰۶/۰۵ - ۲۳:۲۰

کاپیتان تیم والیبال نوجوانان ایران با قدردانی از تلاش هم‌تیمی‌هایش برای رسیدن به پیروزی در بازی مقابل لهستان، گفت: امروز، روز ایران نبود و نداشتن بازی رسمی هم به تیم کشورمان ضربه ز...