گفتگو
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ پورصالح: به هواداران فیلیپین باختیم
سرعتی زن تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: نقش هواداران فیلیپینی در برد این تیم برابر ایران بسیار پررنگ بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال؛ الهه پورصالح بعد از ش...
جوانان آسیا؛ کاظمی: با والیبالی ایرانی، هند را شکست دادیم
مدافع تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: با والیبالی ایرانی، هند را شکست دادیم و به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعد رقابتهای قهرمانی آسیا صعود کنیم. به گزارش روابط عموم...
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ منسس: از برد برابر ایران هیجانزده شدم
سر مربی تیم ملی والیبال زنان فیلیپین گفت: نتیجه مسابقه با ایران برایمان مهم بود و از برد این تیم هیجانزده شدم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال؛ شروین منسس بعد ا...
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کمپدلی: برای رسیدن به هدف میجنگیم
سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران با بیان این که تلاش کردهاند که در دیدار با فیلیپین عملکرد خوبی داشته باشند اما موفق نبودهاند، گفت: هنوز هیچ چیز تمام نشده و برای رسیدن به هدف می...
جوانان آسیا؛ زارع: مقابل هند اشتباهات کمتر و عملکرد بهتری داشتیم
مربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: نسبت به مسابقه با ژاپن عملکرد بهتری داشتیم و اشتباهات کمتری انجام دادیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهران زارع در مو...
جوانان آسیا؛ گلزاده: شکست هند اهمیت زیادی داشت
پشت خط زن تیم ملی والیبال جوانان گفت: برد مقابل هند اهمیت زیادی برای ایران داشت و حداکثر تلاشم را کردم تا در این بازی بهترین خودم باشم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون...
جوانان آسیا؛ مومنیمقدم: تیمی را شکست دادیم که ژاپن را مغلوب کرده بود/ بازیکنانم به بلوغ تاکتیکی رسیدهاند
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: خوشبختانه بازیکنانم به بلوغ فکری رسیدند و شرایط را درک میکنند، مهم نیست چه تیمی روبروی آنها قرار میگیرد. به گزارش روابط عم...
قهرمانی جهان؛ اورنات: در ست سوم جنگیدیم و تسلیم نشدیم
کاپیتان تیم ملی والیبال اسلوونی گفت: در ست سوم ایران تیم بهتر میدان بود اما تسلیم نشدیم، جنگیدیم و در نهایت برنده شدیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تینه اور...
قهرمانی جهان؛ کرتیو: ایران و اسلوونی بدون ریسک بازی کردند
سرمربی تیم ملی والیبال اسلوونی گفت: خوشحالم که در بازی مقابل ایران تسلیم نشدیم و به پیروزی رسیدیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، گئورگی کرتیو پس از دیدار دوست...