گفتگو

فتوحی: حمایت‌ها نباید مقطعی باشد

۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - ۰۹:۵۴

سرمربی تیم طلوع مهر یزد گفت: اگر حمایت‌ها از تیم ما ادامه داشته باشد می‌توانیم روی سکو هم برویم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم والیبال طلوع مهر یزد در دید...

سلیمی: امیدوارم در دور برگشت حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم

۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - ۰۹:۲۵

بازیکن تیم جهانبین چهار محال بختیاری گفت: امیدوارم شرایط به گونه‌ای شود که در دور برگشت حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم والی...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ کابلی: بازیکنان و مربیان تلاش خود را کردند/ باید بهتر شویم

۱۴۰۱/۰۸/۲۸ - ۰۹:۴۹

رئیس کمیته والیبال ساحلی فدراسیون والیبال با اشاره به نتایج تیم‌های ملی ایران در دو رویداد بندرعباس، گفت: بازیکنان و مربیان تلاش خود را کردند، از روندمان راضی نیستم و باید بهتر شوی...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ تشکر داورزنی از ۱۵ روز همراهی مردم بندرعباس/ همه راضی بودند

۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - ۱۷:۳۹

رئیس فدراسیون والیبال گفت: از مردم خونگرم و شریف بندرعباس و مسئولان ابن شهر تشکر می‌کنم که در 15 روز گذشته همراه ما بودند و تماشاگر و مشوق تمامی ملی‌پوشان و دیگر تیم‌ها بودند. &...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ یونس: امیدوارم تورنمنت‌های بیشتری در بندرعباس برگزار شود/ مکیو: تماشاگران فوق‌العاده بودند

۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - ۱۷:۰۶

بازیکن تیم ملی والیبال ساحلی قطر یک گفت: خوشحالم که در مسابقات قهرمانی آسیا در بندرعباس حضور پیدا کردم و امیدوارم در آینده در تورنمنت‌های بیشتری  در این شهر شرکت کنم.   ...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ میرزاعلی: سرویس مهم‌ترین دلیل برتری و ضعفمان بود/ مکیو: ایرانی‌ها خیلی خوب بازی کردند

۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - ۱۲:۰۳

بازیکن تیم ملی والیبال ساحلی ایران یک گفت: در مسابقه با استرالیا یک مهم‌ترین دلیل برتری و ضعف ما در برخی امتیازها سرویس‌های خوب یا بدمان بود.   به گزارش روابط عمومی فدرا...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ تیجان: برای قهرمانی به بندرعباس آمدیم

۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - ۱۰:۲۸

بازیکن تیم ملی والیبال ساحلی قطر یک گفت: مطمئنا به بندرعباس آمدیم که مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کنیم و برای دریافت این مدال تلاش می‌کنیم.   به گزارش روابط عمو...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ ابراز نگرانی بازیکن استرالیا از رویارویی با تیم ایران/ پتراسیانتس: به خانه بر می‌گردیم

۱۴۰۱/۰۸/۲۶ - ۱۸:۴۸

بازیکن تیم ملی والیبال ساحلی استرالیا یک گفت: همیشه بازی کردن مقابل تیم‌های ایرانی سخت و یک نبرد واقعی است. کمی استراحت می‌کنیم و برنامه‌ریزی خوبی خواهیم داشت تا فردا پیروز شویم. ...

والیبال ساحلی قهرمانی آسیا؛ شوبرت: رقابت با قطر یکی از بهترین بازی‌هایمان در سه تورنمنت بود/ یونس: فردا باید بهتر بازی کنیم

۱۴۰۱/۰۸/۲۶ - ۱۶:۱۶

بازیکن تیم ملی والیبال ساحلی استرالیا سه با بیان این‌که من و هاجز در سه تورنمنت پیاپی بازی کردیم، گفت: برای یک مسابقه سخت آماده شده بودیم و بازی با قطر یکی از بهترین مسابقاتی بود ک...