گفتگو

حجتی: سریک انگیزه زیادی برای قهرمانی دارد/ شاید کاپیتان به فینال نرسد

۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۱۲:۵۵

سرمربی تیم والیبال زنان سریک گنبد گفت: بازیکنانم انگیزه بسیاری برای قهرمانی دارند البته در این مدت چند بازیکن مصدوم داشتیم و مشخص نیست که مهسا صابری کاپیتان تیم بتواند به فینال برس...

تقوی: تحت هر شرایطی همکاری نمی‌کنیم/ فدراسیون تصمیم گیرنده است

۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۸:۲۳

دبیرکل فدراسیون والیبال با بیان این‌که قرارداد الساندرا به دلیل عدم توافق بر سر توقعات طرفین تمدید نشد، گفت: تحت هر شرایطی با مربیان خارجی همکاری نمی‌کنیم.   به گزارش رو...

رشیدی: انگیزه زیادی برای قهرمانی داریم/ فرقی ندارد با کدام تیم روبرو شویم

۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۱۰:۳۰

سرمربی تیم والیبال زنان پیکان با بیان این‌که برایش فرقی ندارد که در فینال لیگ برتر زنان با چه تیمی مسابقه دهد، گفت: بازیکنانم انگیزه بسیار زیادی برای کسب مقام قهرمانی دارند. &nb...

سیدعباسی: مسابقه با نیان یک ماراتن واقعی بود/ ایرانگردی داریم

۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۰۹:۱۷

سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه مسابقه برابر نیان را یک ماراتن واقعی دانست و گفت: این شکست چیزی از ارزش‌های بازیکنان جوان تیم ما کم نمی‌کند و واقعا بابت این مسابقه از آن‌ها متشکر...

صمدی: برد دلچسبی نبود/ دو بازی سخت پیش رو داریم

۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - ۲۰:۲۸

سرمربی تیم والیبال نیان الکترونیک خراسان گفت: در مسابقه با شهرداری ارومیه پیروز از زمین خارج شدیم، اما اصلا برد دلچسبی نبود.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفت...

بهبودی: عملکرد نیان و ارومیه نوسان زیادی داشت/ تجربه عامل بردمان شد

۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - ۲۰:۳۱

کاپیتان تیم نیان الکترونیک خراسان گفت: دیدار با شهرداری ارومیه با نوسان زیادی پیگیری شد اما به دلیل تجربه بیشتر موفق به شکست این تیم شدیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیو...

صادقیانی: بازیکنان راه‌یاب مردانه جنگیدند

۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - ۱۹:۳۸

سرمربی تیم والیبال راه‌یاب ملل مریوان گفت: بازیکنانم در مسابقه برابر شهرداری گنبد مردانه جنگیدند و به آنان افتخار می‌کنم که با وجود این مشکلات با دل و جان بازی می‌کنند.   ...

آقاپور: حمایت هواداران و تجربه بازیکنان‌مان عامل پیروزی بود

۱۴۰۱/۱۱/۱۳ - ۱۲:۰۹

سرعتی‌زن تیم والیبال شهرداری گنبد حمایت هواداران و تجربه بازیکنان را عامل پیروزی تیمش دانست.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفته بیست‌وسوم مسابقات والیبال قهرم...

آقچه‌لی: خوشحالم که سهم کوچکی در پیروزی تیمم داشتم

۱۴۰۱/۱۱/۱۳ - ۱۲:۲۸

دریافت‌کننده تیم والیبال شهرداری گنبد گفت: از اینکه توانستم به پیروزی تیمم کمک کنم بسیار خوشحال هستم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفته بیست‌وسوم مسابقات وال...