گفتگو

صمدی: از عملکرد پیکان سورپرایز شدم/ هنوز کار برای نیان تمام نشده است

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۲۱:۳۷

سرمربی تیم والیبال نیان الکترونیک خراسان گفت: از عملکرد بازیکنان پیکان سورپرایز شدم و در مرحله مقدماتی هم اینچنین عملکردی از پیکان و دیگر تیم‌های لیگ برتری ندیده بودم.   ...

اکبری: وجود ویدئوچک آرامش تیم‌ها را افزایش داده است/ عملکرد خوبی در سرویس داشتیم

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۲۱:۱۶

سرمربی تیم والیبال پیکان تهران وجود ویدئوچک در مرحله پلی‌آف لیگ برتر مردان را همراه با آرامش بیشتر برای تیم‌ها دانست و گفت: استفاده از این سیستم حاشیه‌های مسابقات را کاهش می‌دهد. ...

عطایی: لبنیات بهترین تیم سرویس زننده لیگ برتر است/ برای این پیروزی خیلی خوشحالی نمی‌کنیم

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۸:۰۹

سرمربی تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: لبنیات از لحاظ آماری بهترین تیم سرویس زننده لیگ برتر است و بیشترین امتیاز را در این زمینه کسب کرده است. بازیکنان در این دیدار هم سرویس‌هایی ...

شهسواری: هراز بازیکنان فولاد را کنترل کرد/ همه چیز امروز تمام نمی‌شود

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۷:۴۸

بازیکن تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان گفت: تیم هراز توانست بازیکنان فولاد را کنترل و خوب دفاع کند. اما همه چیز این جا تمام نمی‌شود و یک مسابقه دیگر باقی مانده است سعی می کنیم چه...

نقدی: لبنیات در حمله اول بسیار خوب عمل کرد/ با آنالیز خوب در دور برگشت حاضر می‌شویم

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۷:۰۱

مربی تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان گفت: لبنیات در حمله اول خیلی بهتر از فولاد عمل کرد و مشکل اساسی سیرجان این بود که کیفیت حمله خوبی نداشت.   به گزارش روابط عمومی فد...

رمضانی: هیچ مسابقه‌ای راحت نیست/ دیدار برگشت سخت‌تر خواهد بود

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۷:۰۸

بازیکن لبنیات هراز آمل با تاکید بر این که هیچ مسابقه‌ای راحت نیست، گفت: دیدار برگشت مرحله پلی‌آف لیگ برتر برابر تیم فولاد سیرجان ایرانیان قطعا سخت‌تر خواهد بود و برای این مسابقه آم...

صادقی: ملی‌پوشان پاس کار را برای هورسان سخت کردند/ در مسابقه برگشت آماده‌تر خواهیم بود

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۱:۳۶

بازیکن تیم والیبال هورسان رامسر گفت: پاس گرگان از بازیکنان ملی‌‌پوش و سابقه‌داری برخوردار است و این موضوع در دور رفت مرحله پلی‌آف لیگ برتر مردان کمی کار را برای تیم ما سخت کرد. ...

صالحی: هورسان نمایش بهتری از پاس داشت/ تکلیف صعود کننده در بازی سوم مشخص می‌شود

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۱:۰۴

لیبروی تیم والیبال پاس گفت: مطمئن هستم که تکلیف تیم صعود کننده به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر مردان در بازی سوم هورسان رامسر و پاس گرگان مشخص می‌شود.   به گزارش روابط عموم...

سنگدوینی: پاس بدون هزینه به پلی‌آف رسید/ هورسان اشتباهات کمتری داشت

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۰:۳۸

سرمربی تیم والیبال پاس گرگان گفت: تیم ما بدون هیچ هزینه مالی به مرحله پلی‌آف لیگ برتر مردان رسیده است در حالی که برخی تیم‌ها با هزینه میلیاردی به این مرحله صعود نکردند.   ...