گفتگو

شعبان خمسه: هدفمان بهترین عملکرد در قهرمانی آسیاست/ تیم را به درک درستی از والیبال می‌رسانیم

۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - ۱۲:۵۷

سرمربی تیم ملی والیبال زیر 16 سال دختر ایران از برگزاری اردوی انتخابی با حضور 45 بازیکن خبر داد و گفت: در مسابقات والیبال قهرمانی زیر 16 سال دختر آسیا شناختی از تیم‌ها نداریم، اما ...

تندروان: به مهار هراز اطمینان داشتم/ در لیگ امسال هشت پدیده داشتیم

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۲۱:۳۳

سرمربی تیم والیبال شهداب یزد با بیان این‌که مطمئن بودم که توانایی مهار لبینات هراز را داریم، گفت: پیش‌بینی می‌کردم که بازی احساساتی‌ شود و نتیجه یک ست را به حریف واگذار کنیم، اما ب...

عطایی: جوانان هراز تحمل فشار فینال را نداشتند/ بازیکنان باکیفیت شانس حضور در تیم ملی را دارند

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۲۱:۱۸

سرمربی تیم والیبال لبنیات هراز آمل با بیان این‌که فشار بسیار بالای بازی فینال بار روانی زیادی را روی بازیکنان ایجاد کرد، گفت: تیم هراز سه بازیکن زیر 21 سال دارد و شاید تحمل این فشا...

نژادصفری: حریف را دست کم گرفتیم/ لیگ دسته یک در حد سوپر لیگ بود

۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۲۰:۱۴

بازیکن تیم چادرملو اردکان گفت: مسابقه والیبال یک طرف برد و طرف دیگر باخت است اما در هر سه ست بازیکنان حریف را دست کم گرفتیم و نتیجه به این شکل رقم خورد.   به گزارش روابط...

بوستانی: ۸۰ درصد بازیکنان گل‌گهر بومی بودند/ همدلی باعث قهرمانی شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۲۰:۵۰

بازیکن تیم گل‌گهر با بیان این‌که با برنامه‌هایی که مدیرعامل سیرجان داشت، 80 درصد بازیکنان تیم بومی بودند، گفت: از بازیکنان خوب سیرجان که مدتی کنار گذاشته شده بودند در این تیم استفا...

یعقوبی: چادرملو در فینال ضعیف‌ترین عملکرد خو را داشت/ امیدوارم مردم اردکان سهمیه سوپر لیگ را قبول کنند

۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۲۰:۱۱

سرمربی تیم چادرملو اردکان با بیان این‌که در فینال ضعیف‌ترین بازی خود را انجام دادیم چون زمان استراحت کمی داشتیم، گفت: در مسابقه امروز با وجود ریکاوری خوب نتوانستیم قوای جسمانی بازی...

دامغانی: شایسته قهرمانی بودیم/ لیگ دسته یک در سطح بالایی برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۲۰:۳۴

سرمربی تیم گل‌گهر سیرجان با بیان این‌که شایستگی قهرمانی در سری A لیگ دسته یک بودیم، گفت: 10 ماه برای آن تلاش کردیم و خداراشکر که مزد زحماتمان را گرفتیم.   به گزارش روابط...

تکاور: در لحظات پایانی شهداب بهتر از پاس عمل کرد/ دلی آمدیم

۱۴۰۱/۱۲/۱۲ - ۲۲:۲۵

مدافع میانی تیم والیبال پاس گرگان گفت: بازی حساسی بود و تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا مسابقه را به بازی سوم بکشانیم اما متاسفانه نشد و در لحظات پایانی تیم شهداب بهتر از ما عمل ...

مهدوی: در سکوت تلاش کردم/ حضور تماشاگران همراه با افزایش جذابیت والیبال است

۱۴۰۱/۱۲/۱۲ - ۲۲:۴۰

کاپیتان تیم والیبال شهداب یزد با بیان این‌که همواره پشت سر افراد موفق حرف زیاد است، گفت: من دنبال جواب دادن نیستم و همواره در سکوت تلاش کردم و با موفقیت جواب همه را دادم.  ...