گفتگو
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ سلامت: با سبک متفاوتی به مصاف حریفان میرویم
پشت خط زن تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: برنامهریزی مسابقات به گونهای است که بدون استراحت چندین بازی حساس و پشت سر هم در پیش داریم، اما با سبک متفاوت به مصاف حریفان میرویم. ...
نوجوانان آسیا؛ کیم: از مهارت بازیکنان ژاپن شوکه شدیم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان کرهجنوبی گفت: پیش از هر چیز باید اعتراف کنم که تحت تاثیر مهارتهای بازیکنان ژاپن در سرویس و دفاع قرار گرفتم و شوکه شدم. به گزارش روابط...
نوجوانان آسیا؛ هوندا: رقابت سختی مقابل کرهجنوبی داشتیم/ شناخت کافی از تیم ایران ندارم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ژاپن گفت: سطح بازی کره و ژاپن به هم بسیار نزدیک بود و بازیکنان من رقابت سختی مقابل حریف داشتند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ...
نوجوانان آسیا؛ توصیه چانگ چن به شاگردانش؛ از رقابت لذت ببرید
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان چینتایپه گفت: بازیکنانم استرس داشتند پس به آنها تاکید کردم از رقابت خود لذت ببرند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، چون چانگ چن ...
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ گیوه: بازیکنان در اوج آمادگی بدنی هستند
مربی بدنساز تیم ملی والیبال زنان ایران با تاکید بر این که بازیکنان در اوج آمادگی بدنی هستند، گفت: تمرینات بدنسازی را به گونهای طراحی کردیم که بازیکنان پس از اردوهای فشرده و مسابقا...
نوجوانان آسیا؛ ماناپورنچای: اشتباهات زیادی مقابل چینتایپه داشتیم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان تایلند گفت: اشتباهات زیادی مقابل چینتایپه داشتیم، اما در آخرین روز رقابتها فقط برای پیروزی مقابل کویت به میدان میرویم. به گزارش رواب...
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ آراسته: بازیکنان با انگیزه مضاعف به مصاف حریفان میروند
مربی تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: کسب مدال نقره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی شرایط روحی و انگیزه بازیکنان را برای حضور قدرتمند در جام کنفدراسیون آسیا افزایش داد تا ملیپوشان ...
جوانان آسیا؛ اکبری: جوانان پشتوانه تیم ملی بزرگسالان هستند/ فدراسیون والیبال برنامهریزی خوبی برای این تیم انجام داد
مدیر فنی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: بازیکنان و کادر فنی زحمات بسیاری برای حضور شایسته در رقابتهای قهرمانی جوانان آسیا متحمل شدند و فدراسیون والیبال هم برنامهریزی خوبی برای...
جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کمپدلی: موانع را برای رسیدن به هدفمان برمیداریمبا تجربه قونیه به مصاف حریفان میرویم
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان اینکه امروز در سالن غیراستاندارد تمرین کردیم که میتوانست مشکلساز باشد، تاکید کرد: هدف بزرگی در پیش داریم و موانع را برای رسیدن به اهداف برمی...