گفتگو

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ سلامت: با سبک متفاوتی به مصاف حریفان می‌رویم

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۸:۳۹

پشت خط‌ زن تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: برنامه‌ریزی مسابقات به گونه‌ای است که بدون استراحت چندین بازی حساس و پشت سر هم در پیش داریم، اما با سبک متفاوت به مصاف حریفان می‌رویم. ...

نوجوانان آسیا؛ کیم: از مهارت‌ بازیکنان ژاپن شوکه شدیم

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۷:۵۲

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان کره‌جنوبی گفت: پیش از هر چیز باید اعتراف کنم که تحت تاثیر مهارت‌های بازیکنان ژاپن در سرویس و دفاع قرار گرفتم و شوکه شدم.   به گزارش روابط...

نوجوانان آسیا؛ هوندا: رقابت سختی مقابل کره‌جنوبی داشتیم/ شناخت کافی از تیم ایران ندارم

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۷:۵۹

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ژاپن گفت: سطح بازی کره و ژاپن به هم بسیار نزدیک بود و بازیکنان من رقابت سختی مقابل حریف داشتند.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ...

نوجوانان آسیا؛ توصیه چانگ چن به شاگردانش؛ از رقابت لذت ببرید

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۴:۲۴

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان چین‌تایپه گفت: بازیکنانم استرس داشتند پس به آنها تاکید کردم از رقابت خود لذت ببرند.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، چون چانگ چن ...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ گیوه: بازیکنان در اوج آمادگی بدنی هستند

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۴:۲۵

مربی بدنساز تیم ملی والیبال زنان ایران با تاکید بر این که بازیکنان در اوج آمادگی بدنی هستند، گفت: تمرینات بدنسازی را به گونه‌ای طراحی کردیم که بازیکنان پس از اردوهای فشرده و مسابقا...

نوجوانان آسیا؛ ماناپورنچای: اشتباهات زیادی مقابل چین‌تایپه داشتیم

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۴:۵۹

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان تایلند گفت: اشتباهات زیادی مقابل چین‌تایپه داشتیم، اما در آخرین روز رقابت‌ها فقط برای پیروزی مقابل کویت به میدان می‌رویم.   به گزارش رواب...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ آراسته: بازیکنان با انگیزه مضاعف به مصاف حریفان می‌روند

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۳:۰۵

مربی تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: کسب مدال نقره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی شرایط روحی و انگیزه بازیکنان را برای حضور قدرتمند در جام کنفدراسیون آسیا افزایش داد تا ملی‌پوشان ...

جوانان آسیا؛ اکبری: جوانان پشتوانه‌ تیم ملی بزرگسالان هستند/ فدراسیون والیبال برنامه‌ریزی خوبی برای این تیم انجام داد

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۳:۳۵

مدیر فنی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: بازیکنان و کادر فنی زحمات بسیاری برای حضور شایسته در رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا متحمل شدند و فدراسیون والیبال هم برنامه‌ریزی خوبی برای...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کمپدلی: موانع را برای رسیدن به هدف‌مان برمی‌داریمبا تجربه قونیه به مصاف حریفان می‌رویم

۱۴۰۱/۰۵/۳۰ - ۱۳:۲۲

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان این‌که امروز در سالن غیراستاندارد تمرین کردیم که می‌توانست مشکل‌ساز باشد، تاکید کرد: هدف بزرگی در پیش داریم و موانع را برای رسیدن به اهداف برمی...