گفتگو

جوانان آسیا؛ بهنژاد: در ست چهارم به بازی برگشتیم

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۸:۵۰

پاسور تیم ملی جوانان ایران گفت: ژاپن تیم قدرتمندی بود و مسابقه سختی مقابل حریف داشتیم اما خداراشکر به بازی برگشتیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، عرشیا بهنژاد...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کمپدلی: پیروزی برابر کره‌جنوبی افتخاری برای زنان ایران است

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۸:۵۷

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: پیروزی برابر کره‌جنوبی یک افتخار بزرگ و خوب برای زنان والیبالیست ایران محسوب می‌شود.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کدخدا: برای کسب نتیجه به فیلیپین آمده‌ایم

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۷:۴۷

کاپیتان تیم ملی والیبال زنان ایران با اشاره به تمرکز تیم ملی روی سرویس، گفت: به فیلیپین آمده‌ایم تا نتیجه خوبی را در جام کنفدراسیون زنان آسیا به‌دست آوریم.   به گزارش رو...

نوجوانان آسیا؛ کیم: مهم‌ترین هدف کره‌جنوبی کسب سهمیه جهانی بود

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۷:۴۶

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان کره‌جنوبی گفت: تمرکز نداشتیم و نتیجه مسابقه را به هند واگذار کردیم اما به مهم‌ترین هدفمان که کسب سهمیه مسابقات جهانی 2023 بود، رسیدیم.   ...

نوجوانان آسیا؛ سینگ یاداو: ارتباط خوبم با بازیکنان عامل کسب مدال برنز بود

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۷:۲۱

سرمربی تیم والیبال نوجوانان هند گفت: رابطه خوبی با بازیکنان تیمم دارم که این مسئله کمک بزرگی برای کسب این مدال آسیایی بود.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، بیر س...

نوجوانان آسیا؛ زایفنگ: سطح مسابقات تهران بالا است

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۴:۳۱

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان چین در پایان آخرین مسابقه این تیم در رقابت‌های قهرمانی مردان زیر 18 سال آسیا، سطح مسابقات تهران را بالا ارزیابی کرد.   به گزارش روابط عمو...

نوجوانان آسیا؛ چانگ چن: از اسم چین نترسیدیم/ پیروز میدان بودیم

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۴:۲۷

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان چین‌تایپه گفت: بازیکنان تلاش خود را کردند و اگرچه نتیجه به نفع حریف پایان یافت اما از نظر من، پیروز میدان بودند.   به گزارش روابط عمومی ف...

نوجوانان آسیا؛ چین در جایگاه پنجم ایستاد

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۳:۴۹

تیم ملی والیبال نوجوانان چین با پیروزی مقابل چین‌تایپه در جایگاه پنجم مسابقات قهرمانی مردان زیر 19 سال آسیا ایستاد.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم‌های ملی ...

نوجوانان آسیا؛ پارک کی‌وون: به ایران افتخار می‌کنم!

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۲:۵۶

سرمربی پیشین تیم ملی والیبال ایران گفت: تیم ملی والیبال ایران در حال حاضر یکی از تیم‌های برتر جهان است و من به این موضوع افتخار می‌کنم.    به گزارش روابط عمومی فدراسیون ...