گفتگو

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کمپدلی: گام بزرگی به سمت پیشرفت برداشتیم

۱۴۰۱/۰۶/۰۳ - ۱۵:۲۷

سرمربی تیم‌ ملی والیبال زنان ایران گفت: امروز مقابل چین بازی داشتیم که یک گام خوب برای پیشرفت بود، اگر اشتباهات فردی را کمتر می‌کردیم، در ست دوم هم برنده بودیم.   به گزا...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ درگزنی: بازی سختی مقابل چین در پیش داریم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۲۰:۰۱

سرعتی‌زن تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: فردا در برابر چین که از بهترین تیم‌های دنیا در والیبال محسوب می‌شود، بازی سختی در پیش داریم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون وال...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ گومابائو: با دریافت‌های خوب مانع از امتیازآوری ایران شدیم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۲۰:۱۳

بازیکن تیم ملی والیبال زنان فیلیپین گفت: در بازی امروز مقابل ایران توانستیم با دریافت‌های خوب مانع از امتیازآوری حریف شویم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میشل...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ پورصالح: به هواداران فیلیپین باختیم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۱۹:۱۷

سرعتی زن تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: نقش هواداران فیلیپینی در برد این تیم برابر ایران بسیار پررنگ بود.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال؛ الهه پورصالح بعد از ش...

جوانان آسیا؛ کاظمی: با والیبالی ایرانی، هند را شکست دادیم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۱۹:۳۰

مدافع تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: با والیبالی ایرانی، هند را شکست دادیم و به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعد رقابت‌های قهرمانی آسیا صعود کنیم.   به گزارش روابط عموم...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ منسس: از برد برابر ایران هیجان‌زده شدم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۱۹:۰۴

سر مربی تیم ملی والیبال زنان فیلیپین گفت: نتیجه مسابقه با ایران برایمان مهم بود و از برد این تیم هیجان‌زده شدم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال؛ شروین منسس بعد ا...

جام کنفدراسیون زنان آسیا؛ کمپدلی: برای رسیدن به هدف می‌جنگیم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۱۹:۱۴

سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران با بیان این که تلاش کرده‌اند که در دیدار با فیلیپین عملکرد خوبی داشته باشند اما موفق نبوده‌اند، گفت: هنوز هیچ چیز تمام نشده و برای رسیدن به هدف می...

جوانان آسیا؛ زارع: مقابل هند اشتباهات کمتر و عملکرد بهتری داشتیم

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۱۸:۰۶

مربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: نسبت به مسابقه با ژاپن عملکرد بهتری داشتیم و اشتباهات کمتری انجام دادیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهران زارع در مو...

جوانان آسیا؛ گلزاده: شکست هند اهمیت زیادی داشت

۱۴۰۱/۰۶/۰۲ - ۱۸:۵۸

پشت‌ خط ‌زن تیم ملی والیبال جوانان گفت: برد مقابل هند اهمیت زیادی برای ایران داشت و حداکثر تلاشم را کردم تا در این بازی بهترین خودم باشم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون...