گفتگو
قهرمانی جهان؛ پیازا: در مرحله بعد بازی با هیچ تیمی آسان نیست/ آرزوی من بازی در فینال استدر مرحله دوم رقابت های قهرمانی جهان بازی با هیچ تیمی آسان نخواهد بود
سرمربی تیم ملی والیبال هلند گفت: در مرحله دوم رقابت های قهرمانی جهان بازی با هیچ تیمی آسان نخواهد بود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، روبرتو پیازا درمورد شرایط تیم ملی و...
قهرمانی جهان؛ عبدالعزیز: قدرت دو تیم نزدیک است، اما ما برنده میشویمکریخوانی ستاره هلندی برای ایران
پشت خط زن تیم ملی والیبال هلند گفت: قدرت دو تیم نزدیک است، اما ما برنده میشویم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نیمیر عبدالعزیز در مورد شرایط تیم ملی والیبال ه...
جوانان آسیا؛ نوروزی: جایزه بهترین مدافع آسیا را به پدر و مادرم تقدیم میکنم
بهترین مدافع مسابقات والیبال قهرمانی جوانان زیر 20 سال آسیا جایزه خود را تقدیم پدر و مادرش کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، عرفان نوروزی پس از قهرمانی ایران...
جوانان آسیا؛ بهنژاد: کسب عنوان برترین پاسور به دلیل عملکرد خوب بازیکنان ایران بود
پاسور تیم ملی والیبال جوانان ایران کسب عنوان برترین پاسور قاره آسیا را به دلیل عملکرد خوب تیمی و هماهنگی بازیکنان در مسابقات دانست. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیب...
جوانان آسیا؛ گلزاده: امیدوارم همیشه باعث شادی مردم شویم
ارزشمندترین بازیکن رقابتهای قهرمانی والیبال جوانان آسیا گفت: کسب عنوان نخست این مسابقات را به مردم ایران تبریک میگویم و امیدوارم در این مسیری که هستیم همیشه باعث شادی مردم شویم. ...
جوانان آسیا؛ نفر: در بحرین از نسل آینده و طلایی والیبال ایران رونمایی شدداورزنی همه امکانات مورد نیازمان را فراهم کرد
سرپرست تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: در رقابتهای قهرمانی آسیا خوشرنگترین مدال را گرفتیم و از نسل آینده و طلایی این ورزش رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیو...
جوانان آسیا؛ کاظمی: قدرت والیبال ایران را به همگان نشان دادیم
مدافع میانی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: با کسب مقام قهرمانی در آسیا قدرت والیبال ایران را به همگان نشان دادیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، یوسف کاظمی ...
جوانان آسیا؛ جلوداریان: قهرمانی ایران را به مردم تقدیم میکنم
لیبروی تیم ملی والیبال جوانان ایران عنوان قهرمانی جام بیست و یکم آسیا را به مردم تقدیم کرد و گفت: امیدوارم این نتیجه باعث رضایت علاقمندان به این رشته ورزشی شده باشد. ب...
جوانان آسیا؛ مومنیمقدم: برای قهرمانی خیلیها زحمت کشیدند
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: برای قهرمانی در آسیا افراد زیادی زحمت کشیدند و باید از همه آنها تشکر کنم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، غلامرضا موم...