گفتگو

قهرمانی جهان؛ دال‌زاتو: برای هر امتیاز انرژی زیادی صرف کردیم

۱۴۰۱/۰۶/۱۶ - ۰۲:۰۸

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل گفت: مسابقه سختی برابر ایران داشتیم و برای هر امتیاز انرژی زیادی صرف کردیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رنان دال زاتو پس از دید...

قهرمانی جهان؛ عطایی: مسابقه خیلی سختی بود/ برزیل با قدرت بازی کردامیدوارم در آینده با کار بیشتر به سطح بالاتری برسیم

۱۴۰۱/۰۶/۱۶ - ۰۲:۲۹

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با اشاره به مسابقه سختی که تیمش برابر برزیل پشت سر گذاشت، گفت: حریف بسیار با قدرت بازی کرد و با استفاده از نقاط ضعف ما پیروز میدان شد.   به ...

قهرمانی جهان؛ رزنده: مثل همیشه دیدار سختی بود/ می‌دانستیم ایران به بازی برمی‌گردد

۱۴۰۱/۰۶/۱۶ - ۰۱:۵۱

کاپیتان تیم ملی والیبال برزیل با بیان این‌که ایران در ست دوم تغییراتی در ترکیب خود ایجاد کرد و می‌دانستیم که با این تغییرات آن‌ها ممکن است به بازی برگردند، گفت: بازیکنان برزیل با ح...

قهرمانی جهان؛ جلوه: شانس ایران و برزیل برای پیروزی برابر است/ امیدوارم هدیه خوبی به مردم بدهیم

۱۴۰۱/۰۶/۱۵ - ۱۰:۵۳

مدافع تیم ملی والیبال ایران گفت: شانس برزیل و کشورمان در مسابقه امشب برابر است و هیچ تیمی از قبل برنده نیست.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهدی جلوه پیش از دی...

قهرمانی جهان؛ عبادی‌پور: از نظر ذهنی و جسمی آماده هستیم/ بازی ایران و برزیل یک طرفه نخواهد بود

۱۴۰۱/۰۶/۱۵ - ۱۰:۵۸

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: از نظر ذهنی و جسمی آماده رویارویی با برزیل، یکی از بزرگترین تیم‌های دنیا هستیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، میلاد عبادی‌پ...

قهرمانی جهان؛ عطایی: ایران و برزیل تا سر حد توان مبارزه خواهند کرد/ همه مربیان به شیوه برگزاری مسابقات نقد دارند

۱۴۰۱/۰۶/۱۵ - ۱۰:۴۹

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: مسابقه حساسی برابر برزیل داریم و فکر می‌کنم هر دو تیم تا سر حد توان برای پیروزی مبارزه خواهند کرد.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والی...

قهرمانی جهان؛ اسپرو: به ایران و استعدادهایش علاقه دارم/ باید به حمایت ایرانی‌ها از والیبال احترام گذاشتایران قرعه چالش برانگیزی داشت

۱۴۰۱/۰۶/۱۴ - ۱۹:۵۴

سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا با بیان این‌که خیلی به تیم ایران و استعدادهایش علاقه‌مند است، گفت: والیبال ایران استعدادهای خوبی دارد و فکر می‌کنم برای سال‌ها در بین تیم‌های برتر دنی...

قهرمانی جهان؛ وکیلی: همیشه به تیم ملی امیدوارم/ مسلما دیدار با برزیل یک طرفه نخواهد بودباید از اعتبار والیبال ایران دفاع کنیم

۱۴۰۱/۰۶/۱۴ - ۱۶:۴۰

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: همیشه به ملی‌پوشان امیدوار هستم و فکر می‌کنم در شرایط سخت می‌توانند رضایت مردم را جلب کنند همان‌طور که در لیگ ملت‌ها این اتفاق رخ داد. ...

قهرمانی جهان؛ دال‌زاتو: ایران تیم قدرتمندی که بازیکنان سطح بالایی دارد

۱۴۰۱/۰۶/۱۴ - ۱۰:۳۸

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل گفت: ایران بازیکنان سطح بالایی دارد و در مجموع تیم قدرتمندی است.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، رنان دال‌زاتو پیش از مسابقه تیم مل...