گفتگو
دیدار مهرسان تهران و هوران یزد از نگاه سرمربیان و بازیکنانرشیدی: بازیکنانم طبق برنامه پیش رفتند
سرمربی تیم مهرسان تهران گفت: با توجه به برنامهای که به بازیکنان داده بودم، تیم را خوب اداره کردند و پیروز شدیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفته سوم مرحله ...
دیدار چادرملو و شهرداری گنبد از نگاه مربیان و بازیکنانرئوفی: گنبدیها در شرایط حساس عملکرد خوبی مقابل چادرملو داشتند
سرمربی تیم والیبال شهرداری گنبد، گفت: شاگردانم واقعا همت کردند و در شرایط سخت و امتیازات حساس عملکرد خوبی مقابل چادرملو از خود نشان دادند. به گزارش روابط عمومی فدراسی...
دیدار سایپا و فولاد سیرجان ایرانیان از نگاه سرمربی و بازیکنحسینی: شکست تیم جوان برابر تیمی دارا
سرمربی تیم والیبال سایپا گفت: مسابقه امروز بازی دارا و ندار بود. تیمی چون فولاد که به نظر من همه چیز داشت در مقابل تیم ما که شاکله آن را جوانان تشکیل داده بودند. به گز...
دیدار شهداب و طبیعت از نگاه مربیان و بازیکنانتندروان: طبیعت را در دفاع کنترل کردیم/ مسابقات هفتههای چهارم تا ششم فشرده است
سرمربی تیم والیبال شهداب یزد با بیان اینکه مسابقات هفتههای چهارم تا ششم لیگ برتر فشرده است، گفت: خوشبختانه تیم طبیعت را در مسابقه هفته چهارم در دفاع کنترل کردیم و به پیروزی رسیدی...
دیدار تیمهای گیتیپسند و پاس گرگان از نگاه سرمربیان و بازیکنانعقیلی: از بازیکنانم کاملا راضی هستم
سرمربی تیم والیبال گیتیپسند پس از پیروزی برابر پاس گرگان گفت: از بازیکنان کاملا راضی هستم، تمام دستورات و کارهایی که در تمرینات صورت گرفته بود را به بهترین نحو در بازی پیاده کردند...
دیدار ایفاسرام و نیان الکترونیک از نگاه سرمربی و بازیکن تیم اردکانطلوعکیان: بالاتر از اهداف هستیم/ مقابل نیان مشکل حمله داشتیم
سرمربی تیم والیبال ایفاسرام اردکان با بیان اینکه برای حضور در سه تیم بالای جدول بسته نشدیم، گفت: از اینکه در جایگاه بالای جدول حضور داریم، خیلی خوشحالم. به گزارش رواب...
دیدار شهرداری ارومیه و هورسان از نگاه مربیان و بازیکنانسیدعباسی: هورسان را به خوبی مهار کردیم
سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه درباره مسابقه با هورسان گفت: نماینده رامسر از تمامی بازیکنان خود در این بازی استفاده کرد، اما به خوبی این تیم را مهار کردیم و به پیروزی رسیدیم. ...
دیدار پیکان و مس از نگاه مربیان و بازیکناناکبری: سه امتیاز دیدار با مس اهمیت زیادی داشت
سرمربی تیم والیبال پیکان تهران با بیان اینکه سه امتیاز دیدار با مس برای پیکان اهمیت زیادی داشت، گفت: شرایط خوبی درجدول نداشتیم و باید سه امتیاز این مسابقه را کسب میکردیم. &...
حجتی: از استراحت هفته نخست به خوبی استفاده کردیم
سرمربی تیم والیبال زنان سایپا گفت: در هفته نخست بازی نداشتیم و از این فرصت به خوبی و برای تمرینات فشرده و منسجم استفاده کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ه...