گفتگو
بهنژاد: توانایی شکست گلگهر را داشتیم/ لیگ دسته یک امسال سنگین و پرفشار بود
سرمربی تیم والیبال دخانیات گفت: اگر بازیکنمان مصدوم نبود حتما توان شکست تیم گلگهر سیرجان را داشتیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دور برگشت مرحله نیمهنهایی ...
دامغانی: گلگهر ابزار بازیکن سازی دارد/ مقابل دخانیات تجدید خاطره داشتیم
سرمربی تیم والیبال گلگهر سیرجان گفت: استان کرمان و شهر سیرجان زیر ساختها و ابراز بازیکن سازی مناسبی برای تزریق بازیکن به تیمهای ملی دارد. به گزارش روابط عمومی فدراس...
یعقوبی: پلیآف یعنی حساسیت، هیجان و اشتیاق در تیمها/ ویدئوچک عدالت به ارمغان آورد
سرمربی تیم رازین چادر ملو اردکان گفت: پلیآف یعنی حساسیت، هیجان و اشتیاق در تیمها، من سالها در سوپر لیگ بازی کردم اما مسابقه رازین و چادر ملو خیلی سنگین بود. به گزا...
خورشیدی: رقابتی تماشاگرپسند با چادر ملو داشتیم/ متاسفانه ارنج را چک نکردم
سرمربی تیم رازین پلیمر با یادآوری دیدارهای چالشی این تیم برابر چادر ملو اردکان گفت: خوشحالم که تماشاگران از این بازیها لذت بردند هر چند که تیم ما در مجموع نتیجه نگرفت. ...
جهاندیده: برای صعود به دیدار نهایی خیلی سختی کشیدیم
کاپیتان تیم والیبال چادر ملو اردکان گفت: در طول مسابقات خیلی سختی کشیدیم تا در مرحله پلی آف لیگ دسته یک عملکرد موفقی داشته باشیم و فینالیست شویم. به گزارش روابط عمومی ...
اولادی: چادر ملو مویی شانس آورد/ تجربه به جوانی چربید
کاپیتان تیم رازین پلیمر گفت: چادر ملو در مسابقه با رازین شانس زیادی داشت و در لحظات حساس ست پنجم به دلیل برخورد موی بازیکن که در ویدئوچک مشخص شد، امتیاز گرفت و در اصل شانس مویی آور...
خانزاده: ترکیب جوانی و تجربه دلیل نتایج خوب لبنیات است/ دوست دارم شبیه عبادیپور شوم
دریافت کننده قدرتی تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: تیم لبنیات ترکیبی از بازیکنان کم تجربه و باسابقه است و این موضوع خیلی به ما کمک میکند و ترکیب جوانی و تجربه باعث این نتایج خوب ...
اکبری: لطمه نداشتن غفور را میخوریم/ بازی احساسی باعث باختمان شد
سرمربی تیم والیبال پیکان تهران با بیان اینکه زمان امضای قرارداد پشت خط زن تیم تغییراتی در مدیریت باشگاه داشتیم، گفت: مدیریت قبلی با غفور تمام کرده بود اما بعد از تغییرات، اعضای هی...
عطایی: دو بازیکن زیر ۱۹ سال در زمین داشتیم/ همه چیز تمام شد و به بازی بعدی فکر میکنیم
سرمربی تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: دو بازیکن زیر ۱۹ سال در جدال با پیکان در زمین داشتیم و فکر میکنم بچهها خیلی خوب کار کردند و هماهنگی خوبی اتفاق افتاد. به گزا...