گفتگو

به‌نژاد: توانایی شکست گل‌گهر را داشتیم/ لیگ دسته یک امسال سنگین و پرفشار بود

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۲۲:۵۱

سرمربی تیم والیبال دخانیات گفت: اگر بازیکنمان مصدوم نبود حتما توان شکست تیم گل‌گهر سیرجان را داشتیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی ...

دامغانی: گل‌گهر ابزار بازیکن سازی دارد/ مقابل دخانیات تجدید خاطره داشتیم

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۲۲:۲۶

سرمربی تیم والیبال گل‌گهر سیرجان گفت: استان کرمان و شهر سیرجان زیر ساخت‌ها و ابراز بازیکن سازی مناسبی برای تزریق بازیکن به تیم‌های ملی دارد.   به گزارش روابط عمومی فدراس...

یعقوبی: پلی‌آف یعنی حساسیت، هیجان و اشتیاق در تیم‌ها/ ویدئوچک عدالت به ارمغان آورد

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۲۰:۴۹

سرمربی تیم رازین چادر ملو اردکان گفت: پلی‌آف یعنی حساسیت، هیجان و اشتیاق در تیم‌ها، من سال‌ها در سوپر لیگ بازی کردم اما مسابقه رازین و چادر ملو خیلی سنگین بود.    به گزا...

خورشیدی: رقابتی تماشاگرپسند با چادر ملو داشتیم/ متاسفانه ارنج را چک نکردم

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۱۹:۴۵

سرمربی تیم رازین پلیمر با یادآوری دیدارهای چالشی این تیم برابر چادر ملو اردکان گفت: خوشحالم که تماشاگران از این بازی‌ها لذت بردند هر چند که تیم ما در مجموع نتیجه نگرفت.   ...

جهاندیده: برای صعود به دیدار نهایی خیلی سختی کشیدیم

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۱۹:۴۴

کاپیتان تیم والیبال چادر ملو اردکان گفت: در طول مسابقات خیلی سختی کشیدیم تا در مرحله پلی آف لیگ دسته یک عملکرد موفقی داشته باشیم و فینالیست شویم.   به گزارش روابط عمومی ...

اولادی: چادر ملو مویی شانس آورد/ تجربه به جوانی چربید

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۱۹:۵۸

کاپیتان تیم رازین پلیمر گفت: چادر ملو در مسابقه با رازین شانس زیادی داشت و در لحظات حساس ست پنجم به دلیل برخورد موی بازیکن که در ویدئوچک مشخص شد، امتیاز گرفت و در اصل شانس مویی آور...

خانزاده: ترکیب جوانی و تجربه دلیل نتایج خوب لبنیات است/ دوست دارم شبیه عبادی‌پور شوم

۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۲۰:۴۸

دریافت کننده قدرتی تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: تیم لبنیات ترکیبی از بازیکنان کم تجربه و باسابقه است و این موضوع خیلی به ما کمک می‌کند و ترکیب جوانی و تجربه باعث این نتایج خوب ...

اکبری: لطمه نداشتن غفور را می‌خوریم/ بازی احساسی باعث باختمان شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۲۰:۰۵

سرمربی تیم والیبال پیکان تهران با بیان این‌که زمان امضای قرارداد پشت خط زن تیم تغییراتی در مدیریت باشگاه داشتیم، گفت: مدیریت قبلی با غفور تمام کرده بود اما بعد از تغییرات، اعضای هی...

عطایی: دو بازیکن زیر ۱۹ سال در زمین داشتیم/ همه چیز تمام شد و به بازی بعدی فکر می‌کنیم

۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۲۰:۵۵

سرمربی تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: دو بازیکن زیر ۱۹ سال در جدال با پیکان در زمین داشتیم و فکر می‌کنم بچه‌ها خیلی خوب کار کردند و هماهنگی خوبی اتفاق افتاد.   به گزا...