گفتگو
دامغانی: شایسته قهرمانی بودیم/ لیگ دسته یک در سطح بالایی برگزار شد
سرمربی تیم گلگهر سیرجان با بیان اینکه شایستگی قهرمانی در سری A لیگ دسته یک بودیم، گفت: 10 ماه برای آن تلاش کردیم و خداراشکر که مزد زحماتمان را گرفتیم. به گزارش روابط...
تکاور: در لحظات پایانی شهداب بهتر از پاس عمل کرد/ دلی آمدیم
مدافع میانی تیم والیبال پاس گرگان گفت: بازی حساسی بود و تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا مسابقه را به بازی سوم بکشانیم اما متاسفانه نشد و در لحظات پایانی تیم شهداب بهتر از ما عمل ...
مهدوی: در سکوت تلاش کردم/ حضور تماشاگران همراه با افزایش جذابیت والیبال است
کاپیتان تیم والیبال شهداب یزد با بیان اینکه همواره پشت سر افراد موفق حرف زیاد است، گفت: من دنبال جواب دادن نیستم و همواره در سکوت تلاش کردم و با موفقیت جواب همه را دادم. ...
سنگدوینی: غفور با سرویسهای ریسکی پاس را تحت فشار قرار داد/ بهترین عملکرد را داشتیم
سرمربی تیم پاس گرگان گفت: امیر غفور با سرویسهای ریسکی تیم ما را تحت فشار قرار داد و روند بازی تغییر کرد. دو تیم جنگیدند و بازیکنان پاس با تمرکز بالایی برای این مسابقه آمدند، اما د...
تندروان: در دیدار نهایی جانانه بازی میکنیم/ فینالیست قابلیتهایش را نشان داده است
سرمربی تیم شهداب یزد گفت: لبنیات هراز آمل را در طول فصل رصد کردم. ۲۲ هفته صدر جدول بوده و ما با تلاش صدر جدول را گرفتیم. در فینال جانانه بازی میکنیم تا اتفاق خوبی برایمان رخ دهد. ...
قرا: اینگونه رفتارها از بازیکن ملیپوش قشنگ نیست/ نتیجه میتوانست برعکس شود
کاپیتان تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: اینگونه رفتارها از بازیکن ملیپوش قشنگ نیست و امیدوارم دیگر چنین حاشیهها و برخوردهایی ایجاد نشود. به گزارش روابط عمومی فدراسی...
عطایی: پیکان انتحاری بازی کرد/ اخلاق باید حفظ شود
سرمربی تیم والیبال لبنیات هراز آمل گفت: مسابقه خیلی سختی مقابل پیکان داشتیم و این تیم چون چیزی برای از دست دادن نداشت، در این مسابقه انتحاری والیبال بازی کرد. به گزارش...
پیران: دخانیات شایستگی برد نداشت/ والیبالیستهای جنوب ایران دیده نمیشوند
کاپیتان تیم دخانیات با اشاره به چند بازیکن مصدوم این تیم گفت: دنبال بهانه نیستم و این را هم میگویم که شایسته برد مقابل گلگهر سیرجان نبودیم. به گزارش روابط عمومی فدرا...
نتاج: در ست نخست اشتباهات زیادی داشتیم/ امیدوارم گلگهر قهرمان شود
بازیکن تیم گلگهر سیرجان با بیان اینکه در ست نخست دیدار با دخانیات اشتباهات زیادی داشتند، گفت: بهرغم اشتباهات زیاد با اختلاف سه امتیاز نتیجه ست نخست را به حریف واگذار کردیم. &...