گفتگو
سگانوف: موسوی و اسماعیلنژاد تفاوتها را رقم میزنند
کاپیتان تیم ملی والیبال بلغارستان گفت: سیدمحمد موسوی و امین اسماعیلنژاد در تیم ملی والیبال ایران تفاوتها را رقم میزنند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، لیگ م...
تاکاهاشی: بیصبرانه در انتظار مسابقه با ایران هستم/ برای بهترین عملکرد تلاش میکنم
دریافتکننده قدرتی تیم ملی والیبال ژاپن گفت: تیم ملی والیبال ایران از مجموعه بازیکنان با کیفیتی تشکیل شده است و بیصبرانه در انتظار دیدار مقابل این تیم هستم. به گزارش ...
بلین: بهترین خود را به نمایش خواهیم گذاشت/ بازی دشواری خواهد بود
سرمربی تیم ملی والیبال ژاپن گفت: همیشه بازی سختی مقابل تیم ملی والیبال ایران داشتیم و میدانیم که فردا نیز دیدار دشواری مقابل این تیم خواهیم داشت. به گزارش روابط عمومی...
موسوی: فقط برای بازی با ژاپن نیامدیم/ هر مسابقه حکم فینال را دارد
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: همه در مورد مسابقه با ژاپن صحبت میکنند اما ایران صرفا برای این بازی نیامده است. اگر اشتباه نکنم دوازده بازی در لیگ ملتها داریم که همه آنها حک...
عطایی: بازی خیلی سختی خواهیم داشت/ امیدوارم مردم لذت ببرند
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: با توجه به اطلاعات خوبی که دو تیم ژاپن و ایران از هم دارند و اینکه جزو قطبهای قاره آسیا محسوب میشوند، فردا بازی خیلی سختی خواهیم داشت. ...
همایونفرمنش: فرانسه از همه مهرههای خود استفاده کرد/ امیدوارم آماده به مصاف ژاپن رویم
دریافتکننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران گفت: تیم فرانسه از همه مهرههای خود در این مسابقه استفاده کرد و توانستیم با نتیجه دو بر دو بازی را پیش ببریم. به گزارش روابط ع...
شعبان خمسه: برای افزایش سرعت بازی برنامهریزی میکنیم/ تایلند خروجی خوبی برایمان داشت
سرمربی تیم ملی زیر 16 سال دختر ایران با تاکید بر این که اردوی برون مرزی تایلند خروجی خوبی برای این تیم داشته است، گفت: باید سرعت بازیمان را افزایش دهیم تا بتوانیم با تیمهای آسیای...
طلوعکیان: نیشیدا یکی از سریعترین بازیکنان دنیاست/ ۱۱۷ کیلومتر سرعت سرویس امین و پوریا
مربی تیم ملی والیبال ایران گفت: نزدیک پنجاه روز از شروع کار ما گذشته و در این مدت اردوهای متعددی را پشت سر گذاشتیم. بازیکنان مختلفی آزمایش شدند و پر ترافیکترین پست دریافت کننده قد...
افشاردوست: ژاپن آمادهترین تیم لیگ ملتهاست/ کار سختی در پیش داریم
مربی تیم ملی والیبال ایران گفت: ژاپن یکی از آمادهترین تیمهای حال حاضر جهان است. بازی والیبال خوبی ارائه میدهد و برابر حریفان عالی صفآرایی میکند. به گزارش روابط عم...