گفتگو

آنکودینوف: با کمی شانس امکان پیروزی داشتیم/ والیبال ایران از قدرت‌های جهان است

۱۴۰۲/۰۴/۰۲ - ۲۰:۵۵

سرمربی تیم ملی والیبال بزرگسالان قرقیزستان پس از باخت به نوجوانان ایران، گفت: هرچند امروز شکست خوردیم، اما به نظرم اگر کمی شانس با ما یار بود، می‌توانستیم برنده بازی شویم.  ...

اسپرو: متاسفم و بابت این شرایط عذرخواهی می کنم!اگر سه ستاره خود را نداشتم، عصبی و درمانده می‌شدم

۱۴۰۲/۰۴/۰۲ - ۲۰:۰۸

سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا در واکنش به مشکلات صدور ویزای تیم ملی والیبال ایران برای سفر به این کشور، گفت: واقعا ناراحت هستم، متاسفم و بابت این شرایط عذرخواهی می کنم.   ...

وکیلی: مسابقه با قرقیزستان حکم فینال داشت/ بازیکنانم در ست اول تحت تاثیر جو سالن بودند

۱۴۰۲/۰۴/۰۲ - ۲۰:۱۰

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان پسر ایران پس از پیروزی مقابل قرقیزستان گفت: با توجه به شرایط جدول و برنامه دیدارهای بعدی، این مسابقه حکم فینال مسابقات را داشت که خوشبختانه به پیروز...

باقرپور: تیم ملی زنان ایران آینده درخشانی دارد

۱۴۰۲/۰۴/۰۲ - ۰۷:۲۶

مدافع میانی تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: هر تیمی باید جوان‌گرایی را از جایی شروع کند. امسال آغاز جوانگرایی زنان ملی‌پوش ایران بود و این تیم در آینده می‌درخشد.   به گز...

رشیدی: به برد ازبکستان نیاز داشتیم/ باید روی اشتباهات تیم ملی بیشتر تمرکز کنیم

۱۴۰۲/۰۴/۰۲ - ۰۷:۵۲

سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران معتقد است که باید روی اشتباهات تیم بیشتر تمرکز شود تا ملی‌پوشان آماده حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا شوند.   به گزارش روابط عمومی فدراس...

رشیدی: دریافت ازبکستان ضعیف است/ ملی‌پوشان ایران باید خوب سرویس بزنند

۱۴۰۲/۰۴/۰۱ - ۱۷:۳۵

سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران در مورد رویارویی با ازبکستان در قالب مسابقات چلنجرکاپ آسیا، گفت: دریافت حریف خیلی خوب نیست و سعی می‌کنیم از این نقطه ضعف برای بازی فردا استفاده کن...

مهدیان: به‌دنبال کاهش اشتباهات فردی و تیمی هستیم/ بازی سختی با قرقیزستان داریم

۱۴۰۲/۰۴/۰۱ - ۱۴:۴۴

قطر پاسور تیم ملی والیبال نوجوانان ایران پس از پیروزی مقابل تیم بزرگسالان مغولستان گفت: هدف ما از حضور در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی افزایش هماهنگی پیش از مسابقات قهرمانی نوجوانان جها...

وکیلی: سبک بازی مغولستان تلفیقی از شرق آسیا و آسیای مرکزی است/ فردا مسابقه سختی مقابل میزبان داریم

۱۴۰۲/۰۴/۰۱ - ۱۴:۰۲

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان پسر ایران پس از کسب سومین پیروزی و صدرنشینی در جدول لیگ ملت‌های آسیای مرکزی، گفت: مغولستان در بین تیم‌های حاضر در این مسابقات شرایط متفاوتی دارد، چر...

نتایج چهارمین روز چلنجرکاپ زنان آسیا/تلاش ملی‌پوشان برای جایگاه پنجم

۱۴۰۲/۰۳/۳۱ - ۲۰:۳۰

در چهارمین روز از مسابقات والیبال چلنجرکاپ زنان آسیا ملی‌پوشان کشورمان از صعود به جمع چهار تیم برتر بازماندند.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، در چهارمین روز از...