گفتگو
منظمی: کمی با تیم ملی مهربان باشیم/ از ولاسکو و معروف هم ایراد میگرفتندهیچ بازیکن و مربیای برای باخت به زمین نمیرود/ باید برند والیبال را حفظ کنیم
بازیکن سابق تیم ملی والیبال ایران ضمن تاکید بر اینکه باید به ملیپوشان و کادر فنی زمان دهیم تا عملکرد بهتری داشته باشند، گفت: به نظرم باید به ژاپن به عنوان یک مدل موفق در والیبال...
حسینوف: والیبال ایران به مسابقات آسیای میانه اعتبار داده است
سرمربی تیم ملی والیبال ترکمنستان گفت: از والیبال ایران که با حضورش در دو دوره اخیر لیگ ملتهای آسیای مرکزی باعث اعتبار این مسابقات شده، تشکر میکنیم. به گزارش روابط ...
وکیلی: ترکمنستان بهتر از ایران بازی کرد/ از بازیکنانم راضی هستم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران پس از شکست مقابل تیم بزرگسالان ترکمنستان گفت: هرچند طبق آمار مجموع امتیازات ۱۱۰ بر ۱۰۴ به سود ایران بود، اما در کل تیم حریف بهتر از ما بازی ...
بورگد: فاکتور حمله نقطه قوت دختران والیبال ایران است
سرمربی تیم ملی والیبال زنان استرالیا گفت: ایران دختران قدبلندی دارد که انعطاف پذیری بالایی دارند و میتوانند سرعت خوبی به بازی تیمشان بدهند. قدرت این تیم در فاکتور حمله است. &n...
کیانی: با قدرت استرالیا را شکست دادیم
لیبروی تیم ملی والیبال زنان درمورد پیروزی مقابل استرالیا، گفت: استرلیا تیم خوبی بود و سبک بازی مشابه به تیم ایران داشت اما خوشبختانه با هماهنگی و قدرت برنده شدیم. به گ...
رشیدی: به اهدافمان در چلنجرکاپ آسیا رسیدیم/ به تیم ملی زنان ایمان دارم
سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران در مورد کسب مقام پنجم در چلنجرکاپ آسیا گفت: برای این مسابقات اهداف فنی داشتیم که فکر میکنم به آنها رسیدیم. به گزارش روابط عمومی فدر...
پیازا: مطمئنا ایران در روز دیگری پیروز خواهد شد
سرمربی تیم ملی والیبال هلند گفت: تیم ایران در این دیدار شکست خورد اما مطمئنا در روزی دیگر پیروز خواهد شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال ایران ...
عبدالعزیز: ایران در مسابقه با هلند نقطه ضعف خاصی نداشت/ بیاحترامی نکردیم
کاپیتان تیم ملی والیبال هلند گفت: ایران در مجموع دیدار با هلند عملکرد خوبی داشت و نقطه ضعف خاصی در این تیم ندیدم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نیمیر عبدالعزی...
جورنا: هر دو تیم بهترین نمایش خود را داشتند/ تماشاگران فوقالعاده بودند
دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال هلند گفت: هر دو تیم ایران و هلند بهترین نمایش خود را در زمین نشان دادند و بازی سخت و نزدیکی باهم داشتند. به گزارش روابط عمومی فدراسی...