گفتگو

مومنی‌مقدم: نیمه‌نهایی جنگی تمام عیار با بهترین‌های دنیا است/ مقابل تایلند از همه بازیکنان استفاده کردم

۱۴۰۲/۰۴/۲۱ - ۱۹:۴۸

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران با بیان این‌که در مرحله نیمه‌نهایی جنگی تمام عیار با بهترین‌های دنیا داریم، گفت: خوشبختانه ملی‌پوشان کشورمان هم به بلوغ فکری خوبی رسیده‌اند و هم...

نوروزی: دو سال منتظر این دیدار بودیم/ بهترین هدیه تولدم شکست لهستان است

۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - ۱۷:۳۶

کاپیتان تیم ملی والیبال جوانان با بیان این‌که تقریبا دو سال منتظر دیدار با لهستان بودیم، گفت: در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در تهران دو بار مقابل این تیم شکست خوردیم و خدا را شک...

مومنی‌مقدم: هدف جوانان شکست تیم‌های بزرگ جهان است/ کادر تیم شبانه‌روز کار می‌کنند

۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - ۱۷:۱۱

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: هدف بازیکنانم این بود که تیم‌های بزرگ جهان را شکست دهند. خداراشکر توانستیم برابر لهستان که بسیار با کیفیت است، پیروز شویم.   به ...

گرابدا: جوانان ایران فوق‌العاده عمل کردند/ در دریافت اول مشکل داشتیم

۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - ۱۶:۱۲

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان لهستان با اشاره به بازی فوق‌العاده ایران برابر این تیم، گفت: در مسابقه با ایران اصلا خوب بازی نکردیم و اشتباهات زیادی داشتیم.   به گزارش رو...

طلوع‌کیان: هیچکس کم نگذاشت/ از مردم تشکر می‌کنمتمام تلاش‌ها برای شاد کردن دل مردم بود

۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - ۰۳:۵۸

مربی تیم ملی والیبال ایران گفت: هیچکس از اعضای تیم ایران کم نگذاشت. مردم هم همیشه حامی تیم ایران بودند و از تک تک آن‌ها تشکر می‌کنم. تمام عرقی که بازیکنان ریختند برای شاد کردن دل م...

رمضانی: به سهم خودم عذرخواهی می‌کنم/ تیم ملی والیبال آینده بهتری خواهد داشت

۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - ۰۳:۲۱

پاسور تیم ملی والیبال با عذرخواهی از مردم برای نتایج کسب شده، گفت: تیم ایران در آینده خیلی بهتر خواهد شد و حرف‌های بیشتری از تیم ملی خواهید شنید.   به گزارش روابط عمومی ...

موذن: بازیکنان و مربیان از جان و دل مایه گذاشتند/ دم هموطنان گرم

۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - ۰۳:۱۲

لیبروی تیم ملی والیبال ایران گفت: تمام بازیکنان و مربیان از جان و دل مایه گذاشتند. شاید بردی حاصل نشده باشد، اما توان بازیکنان زمین همین بود.   به گزارش روابط عمومی فدرا...

دانش‌دوست: شرمنده مردم شدیم/ بازیکنان تلاش خود را کردند

۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - ۰۳:۵۴

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران گفت: همه بازیکنان و اعضای کادر فنی تلاش خود را کردند اما نشد پیروز شویم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفته سوم و پای...

کوفینی: در لیگ ملت‌ها ماندگار شدیم

۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - ۰۳:۳۰

سرمربی تیم ملی والیبال کوبا گفت: پیروزی برابر ایران برای تیم ما فوق‌العاده حائز اهمیت بود چرا که می‌توانیم سال آینده در لیگ ملت‌ها حضور داشته باشیم.   به گزارش روابط عمو...