گفتگو

محسنی: خطای کمتر باعث پیروزی پاکستان شد

۱۴۰۲/۰۴/۲۳ - ۱۷:۵۸

کاپیتان تیم ملی والیبال زیر 16 سال پسر ایران گفت: تیم پاکستان تلاش کرد کم خطا بازی کند و فکر می‌کنم دلیل اصلی شکست ایران مقابل پاکستان، اشتباهات کمتر حریف بود.   به گزار...

صادقیانی: انتظار چنین عملکردی از حریف نداشتیم/ در فینال با پاکستان جبران می‌کنیم

۱۴۰۲/۰۴/۲۳ - ۱۶:۰۵

سرمربی تیم ملی والیبال زیر ۱۶ سال پسر ایران گفت: تمام تلاش خود را انجام دادیم و اطمینان دارم که در فینال این رقابت‌ها مقابل همین تیم پاکستان به میدان خواهیم رفت و آنجا جبران می‌کنی...

بوراتنی: ایران و بلغارستان شانس زیادی برای حضور در فینال دارند/ خانزاده بازیکن کلیدی است

۱۴۰۲/۰۴/۲۲ - ۲۱:۴۳

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان بلغارستان گفت: ایران و بلغارستان شانس زیادی برای حضور در دیدار فینال مسابقات قهرمانی جهان را دارند زیرا از قدرتمندترین تیم‌های این رقابت‌ها هستند. ...

به‌نژاد: ست دوم چالشی برای تیم ایران بود/ توانایی کسب مقام قهرمانی داریم

۱۴۰۲/۰۴/۲۲ - ۲۰:۴۹

پاسور تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: ست دوم مسابقه با بلغارستان چالشی برای تیم ایران بود اما در نهایت فاتح میدان شدیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، عرشیا ...

نصری: هدف قهرمانی است/ تورنمنت تازه برای ایران شروع شده است

۱۴۰۲/۰۴/۲۲ - ۲۰:۰۳

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال جوانان گفت: مهم نیست در مرحله نیمه‌نهایی با چه تیمی بازی می‌کنیم. همه توانمان را می‌گذاریم تا به هدفمان که قهرمانی است، برسیم.   به گز...

مومنی‌مقدم: ملی‌پوشان والیبال سطح بالایی به نمایش گذاشتند/ همه بزرگان تیم ایران را ستایش کردند

۱۴۰۲/۰۴/۲۲ - ۲۰:۱۹

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران با بیان این‌که اولویت تیم ایران خوب والیبال بازی کردن است، گفت: همانطور که تا به امروز دیده‌اید بازیکنان نمایشی در سطح بالا داشتند و همه برزگان ...

صادقیانی: از پاکستان شناخت زیادی نداریم/ در تمرینات به اهدافمان رسیدیم

۱۴۰۲/۰۴/۲۲ - ۱۷:۵۵

سرمربی تیم ملی والیبال زیر ۱۶سال پسر ایران در آستانه آغاز رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی، گفت: از پاکستان شناخت زیادی نداریم و تنها ۱۰دقیقه از تمرین آن‌ها را دیدیم.   به ...

اسریپو: برای رفع نقاط ضعفمان تلاش کردیم/ ایران قهرمان می‌شود

۱۴۰۲/۰۴/۲۱ - ۲۰:۲۶

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان تایلند گفت: پس از شکست برابر ایران در مرحله گروهی تلاش کردیم با رفع نقاط ضعف، کار تیمی بهتری مقابل این تیم در مسابقه مرحله دوم به نمایش بگذاریم. &n...

جلوداریان: دوست داشتم بهتر بازی کنم/ برای قهرمان شدن می‌جنگیم

۱۴۰۲/۰۴/۲۱ - ۲۰:۵۵

لیبروی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: از عملکرد خودم در مسابقات قهرمانی جهان زیاد راضی نیستم و دوست داشتم بهتر بازی کنم. فکر همه بازیکنان هر روز بهتر بازی کردن است.   ...