گفتگو

قلیچ‌نیازی: شرمنده مردم ایران شدیم/ حس خاصی به جایزه فردی‌ام ندارم 

۱۴۰۲/۰۵/۲۱ - ۰۶:۴۴

مدافع میانی تیم ملی نوجوانان ایران گفت: امروز بازی نسبتا سختی داشتیم. فرانسه از تیم‌های درجه یک دنیا محسوب می‌شود. به دنبال قهرمانی بودیم اما نشد و شرمنده مردم ایران شدیم.  &nbs...

وکیلی: این دوره بالاترین سطح ادوار مسابقات نوجوانان جهان را داشت/ به خاطر نایب قهرمانی از مردم عذرخواهی می‌کنم

۱۴۰۲/۰۵/۲۱ - ۰۶:۳۵

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: من تجربه ۶ دوره حضور در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان را دارم ولی باید بگویم که در این دوره، سطح مسابقات، بسیار بالا بود و فینالی که مقاب...

علیخانی: با سرویس و دفاع خوب به بازی برگشتیم و فینالیست شدیم/ مسابقه فردا مهمتر است

۱۴۰۲/۰۵/۲۰ - ۰۶:۳۰

کاپیتان و دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: با سرویس و دفاع خوب به بازی برگشتیم و با شکست کره‌جنوبی فینالیست شدیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال...

عرب: کره‌جنوبی را با آنالیز خوب شکست دادیم/ فرانسه یکی از مدعیان نسل جدید والیبال جهان است

۱۴۰۲/۰۵/۲۰ - ۰۶:۳۹

مدافع میانی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: با آنالیز خوب تیم کره جنوبی را مهار کردیم و با شکست این تیم راهی دیدار نهایی شدیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، پور...

وکیلی: به مردم ایران تبریک می‌گویم/ اگر نگران شدند، عذرخواهی می کنم!از بازیکنانم، همکارانم به ویژه فدراسیون والیبال و شخص دکتر داورزنی تشکر می‌کنم

۱۴۰۲/۰۵/۲۰ - ۰۶:۵۴

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران با بیان این‌که مسابقه مرحله نیمه‌نهایی با سخت‌ترین حریف بود، گفت: صعود تیم ملی ایران به فینال قهرمانی جهان را به مردم عزیز کشورم تبریک می گویم...

قلیچ‌نیازی: در همه فاکتورها از بلژیک بهتر بودیم/ امیدوارم با قهرمانی آرژانتین را ترک کنیم

۱۴۰۲/۰۵/۱۹ - ۰۴:۴۳

سرعتی‌زن تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: روز خوبی داشتیم و در همه فاکتورها از بلژیک برتر بودیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مرحله یک چهارم نهایی مسابقات...

طباطبایی: آنالیز خوبی از بلژیک داشتیم

۱۴۰۲/۰۵/۱۹ - ۰۴:۵۸

لیبروی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: بلژیک حریف خوبی بود اما آنالیز خوبی داشتیم و این تیم را شکست داده و دل مردم را شاد کردیم.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والی...

وکیلی: عملکرد خوب در سرویس و دریافت عوامل اصلی موفقیت ایران بود/ حملات بلژیک را ۸۰ درصد کاهش دادیم

۱۴۰۲/۰۵/۱۹ - ۰۳:۳۷

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: با سرویس‌های خوبی که زدیم موفق به ۱۳ دفاع شدیم. سرویس و دریافت خوب عوامل اصلی موفقیت امروز ما بود.   به گزارش روابط عمومی فدرا...

دی بکر: ایران تیم بسیار قدرتمندی است

۱۴۰۲/۰۵/۱۹ - ۰۲:۱۸

مربی تیم ملی والیبال نوجوانان بلژیک گفت: ایران تیم بسیار قدرتمندی است و در اکثر فاکتورها عملکرد خوبی مقابل بلژیک داشت.   به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، کوبه دی ب...