گفتگو
قلیچنیازی: شرمنده مردم ایران شدیم/ حس خاصی به جایزه فردیام ندارم
مدافع میانی تیم ملی نوجوانان ایران گفت: امروز بازی نسبتا سختی داشتیم. فرانسه از تیمهای درجه یک دنیا محسوب میشود. به دنبال قهرمانی بودیم اما نشد و شرمنده مردم ایران شدیم. &nbs...
وکیلی: این دوره بالاترین سطح ادوار مسابقات نوجوانان جهان را داشت/ به خاطر نایب قهرمانی از مردم عذرخواهی میکنم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: من تجربه ۶ دوره حضور در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان را دارم ولی باید بگویم که در این دوره، سطح مسابقات، بسیار بالا بود و فینالی که مقاب...
علیخانی: با سرویس و دفاع خوب به بازی برگشتیم و فینالیست شدیم/ مسابقه فردا مهمتر است
کاپیتان و دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: با سرویس و دفاع خوب به بازی برگشتیم و با شکست کرهجنوبی فینالیست شدیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال...
عرب: کرهجنوبی را با آنالیز خوب شکست دادیم/ فرانسه یکی از مدعیان نسل جدید والیبال جهان است
مدافع میانی تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: با آنالیز خوب تیم کره جنوبی را مهار کردیم و با شکست این تیم راهی دیدار نهایی شدیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، پور...
وکیلی: به مردم ایران تبریک میگویم/ اگر نگران شدند، عذرخواهی می کنم!از بازیکنانم، همکارانم به ویژه فدراسیون والیبال و شخص دکتر داورزنی تشکر میکنم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران با بیان اینکه مسابقه مرحله نیمهنهایی با سختترین حریف بود، گفت: صعود تیم ملی ایران به فینال قهرمانی جهان را به مردم عزیز کشورم تبریک می گویم...
قلیچنیازی: در همه فاکتورها از بلژیک بهتر بودیم/ امیدوارم با قهرمانی آرژانتین را ترک کنیم
سرعتیزن تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: روز خوبی داشتیم و در همه فاکتورها از بلژیک برتر بودیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مرحله یک چهارم نهایی مسابقات...
طباطبایی: آنالیز خوبی از بلژیک داشتیم
لیبروی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: بلژیک حریف خوبی بود اما آنالیز خوبی داشتیم و این تیم را شکست داده و دل مردم را شاد کردیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والی...
وکیلی: عملکرد خوب در سرویس و دریافت عوامل اصلی موفقیت ایران بود/ حملات بلژیک را ۸۰ درصد کاهش دادیم
سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: با سرویسهای خوبی که زدیم موفق به ۱۳ دفاع شدیم. سرویس و دریافت خوب عوامل اصلی موفقیت امروز ما بود. به گزارش روابط عمومی فدرا...
دی بکر: ایران تیم بسیار قدرتمندی است
مربی تیم ملی والیبال نوجوانان بلژیک گفت: ایران تیم بسیار قدرتمندی است و در اکثر فاکتورها عملکرد خوبی مقابل بلژیک داشت. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، کوبه دی ب...